Παρουσιάστηκε ο Ραούλ από τους Νιου Γιορκ Κόσμος

Ο Ραούλ επιστρέφει στην δράση και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα των Νιου Γιορκ Κόσμος με το νούμερο "7" στην πλάτη. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ισπανός κατά την επίσημη παρουσίασή του από την αμερικάνικη ομάδα.

Παρουσιάστηκε ο Ραούλ από τους Νιου Γιορκ Κόσμος

Στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη θα μένει πλέον ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από την δράση το περασμένο καλοκαίρι (όταν και έληξε το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ), τελικά άλλαξε την απόφασή του και επιστρέφει στα γήπεδα για χάρη των Νιου Γιορκ Κόσμος.

Η ομάδα, από την οποία είχε περάσει και ο Πελέ και αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος (NASL) παρουσίασε τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Τρίτης (9/12), με τον Ισπανό να διαλέγει το αγαπημένο του "7" για την φανέλα του.

"Από την στιγμή που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, κάθε μέρα με έπαιρνε τηλέφωνο ο Τζιοβάνι Σαβαρέσε (προπονητής των Νιου Γιορκ Κόσμος) και μου έλεγε να παίξω στην ομάδα του. Είναι κάτι απίστευτο να φοράς μια φανέλα, την οποία έχουν φορέσει και παίκτες όπως ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ", τα πρώτα λόγια του Ραούλ κατά την παρουσίασή του.

Παρουσιάστηκε ο Ραούλ από τους Νιου Γιορκ Κόσμος

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Σίγουρα θα επιστρέψω μια μέρα στη Ρεάλ, είναι το σπίτι μου, αλλά για την ώρα είμαι σε άλλη φάση και μαζεύω εμπειρίες".

Όσο για την σύγκριση Ρονάλντο - Μέσι, σχολίασε: "Δεν γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Είναι τεράστιοι παίκτες που προσφέρουν θέαμα στο κοινό".

Τέλος, όσον αφορά το μέλλον του και παρά τα 37 του χρόνια, ελπίζει να συνεχίσει να αγωνίζεται: "Θα είμαι για τα επόμενα 2 χρόνια εδώ σίγουρα. Είμαι στην καλύτερη πόλη του κόσμου και ποιος ξέρει μπορεί να μείνω και περισσότερα".

Να σημειωθεί πως ο Ραούλ θα αναλάβει και πόστο στην ομάδα νέων του συλλόγου, ενώ όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του θα ασχολείται σε μόνιμη βάση με τους μικρούς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Νιου Γιορκ Κόσμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK