Πελέ: Αποθέωσε πρώην παίκτη του Άρη που δεν έγινε ποτέ ο "νέος Πελέ"

Η ιστορία του Φρέντι Άντου είναι δυσάρεστη καθώς δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ο επόμενος Πελέ όπως πίστευαν κάποιοι.

FILE - Brazil's soccer legend Pele greets the crowd ahead of a Spanish league soccer match, in the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Jan. 16, 2005. Pelé, the Brazilian king of soccer who won a record three World Cups and became one of the most commanding sports figures of the last century, died in Sao Paulo on Thursday, Dec. 29, 2022. He was 82.  (AP Photo/Jasper Juinen, File)
Ο κόσμος θρηνεί το χαμό του Πελέ AP PHOTO/JASPER JUINEN, FILE

Ο σπουδαίος Πελέ είχε πει κάποτε "...το αριστερό του πόδι είναι φανταστικό. Είναι σαν τον Μότσαρτ. Ο Θεός έδωσε στον Φρέντι το χάρισμα να παίζει ποδόσφαιρο. Αν προετοιμαστεί πνευματικά και σωματικά, κανείς δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει..."

Από τα λόγια του Πελέ για τον Φρέντι Αντού, δυστυχώς, θα μείνει στην ιστορία το "αν". Ο Αμερικανός από τα 14, κιόλας, είχε να κουβαλάει το... σταυρό του "νέου Πελέ". Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και στα 33 του πλέον δεν έχει ομάδα για να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο επιτελικός μέσος από τις ΗΠΑ είχε κάνει μεταγραφή το '07 στην Μπενφίκα, αλλά δεν μπόρεσε να εξελίξει το σπάνιο ταλέντό του. Δινόταν δανεικός σε διάφορες ομάδες μέχρι το Γενάρη του '10 που οι Πορτογάλοι τον έστειλαν στον Άρη κι έμεινε στα μέρη μας έως το Δεκέμβριο του '10 και σκόραρε τρεις φορές.

Το hype που είχε ο Άντου σε μικρή ηλικία ήταν τόσο μεγάλο που συναντήθηκε με τον Πελέ, όντας τότε ο "νέος Πελέ". Τη σχετική φωτογραφία ο 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής την έχει στο Instagram του με λεζάντα: "Μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου".

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πελέ ξεκαθάρισε ποιος ήταν ο GOAT το 2009 με μία ατάκα

Το πραγματικό παρατσούκλι του Πελέ δεν ήταν Πελέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK