Πέντε ομάδες για να πάει ο Κέιν και να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης κάποιου τίτλου

Η νέα ευρωπαϊκή αποτυχία της Τότεναμ έχει γεννήσει πολλά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Χάρι Κέιν.

England's Harry Kane is comforted by head coach Gareth Southgate after losing 1-2 against France during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 11, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας AP PHOTO/ABBIE PARR

Ο Χάρι Κέιν δεν έχει κατακτήσει ούτε έναν τίτλο με την Τότεναμ, βρίσκεται στο κλαμπ κοντά 15 χρόνια, έχει σκοράρει στην καριέρα του 295 γκολ, αλλά μια κούπα δεν έχει καταφέρει να σηκώσει. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024 και η Mirror παρουσιάζει πέντε πιθανούς προορισμούς.

Στις επιλογές που έχει κάνει το αγγλικό Μέσο υπάρχουν τα στάνταρ και μία έκπληξη. Και το όνομα αυτής Νιουκάστλ, καθώς είναι μία ομάδα που δείχνει ικανή να ξεπεράσει την Τότεναμ τα επόμενα χρόνια και φυσικά έχει πολλά χρήματα, καθώς η ιδιοκτησία έχει περάσει στην Σαουδική Αραβία.

Από εκεί και πέρα, πάντα, παίζει δυνατά η Μπάγερν Μονάχου η οποία είχε ενδιαφερθεί για τον Άγγλο φορ και το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Συνεχίζουμε με τον απόλυτο γίγαντα της Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βασίλισσα του Champions League που θα παίξει τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Κέιν, άλλωστε, είναι 30άρης κι έχει χρόνια μπροστά του για να είναι παραγωγικός.

Πάμε και στην Τσέλσι. Οι Αμερικανοί που έχουν μπει στο κλαμπ ρίχνουν εκατομμύρια. Ένας παίκτης επιπέδου Κέιν πάντα θα είναι ελκυστικός για διοικήσεις που αγαπούν τις μεταγραφές... αεροδρομίου. Και τι καλύτερο από το να πετύχεις πλήγμα στον συμπολίτη σου.

Και τέλος το φαβορί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επίσης θέλει να φαίνεται πως θέλει να ξοδέψει το καλοκαίρι. ΟΙ Κόκκινοι Διάβολοι ψάχνουν επιθετικό για να γεμίσει το κουτί και ο αρχηγός της Αγγλίας μοιάζει ο πλέον καταλληλότερος. Βέβαια, εδώ πρέπει να τονίσουμε πως αρκετές φορές ο Κέιν φλέρταρε για να φύγει όμως δεν πήρε ποτέ τη μεγάλη απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα

Κέιν: Πόσο δίκαιο είναι να παραμείνει άτιτλος με 295 γκολ

Ο Jake Paul έτρεξε για να σωθεί από τον Mayweather και τη συνοδεία του

Στην Παρί θα συσκεφτούν για να επιστρέψουν στα παλιά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK