Στην Παρί θα συσκεφτούν για να επιστρέψουν στα παλιά...

Συνάντηση κορυφής αναμένεται στις τάξεις της Παρί για να συζητηθεί το μέλλον του Γκαλτιέ. Αυτός είναι το φαβορί για να αναλάβει.

PSG's Lionel Messi reacts during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Και πάλι τα ίδια... Η Παρί με Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ όσο άντεξε να παίξει για φέτος ο Βραζιλιάνος παρέδωσε τα όπλα. Οπότε άλλη μία αποτυχία καταγράφηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια της διοικητικής κυριαρχίας των σπάταλων Καταριανών.

Και ποιος την πληρώνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις; Ο προπονητής. Ναι, αυτό μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα τα οποία αναφέρουν πως στο Παρίσι αναμένεται συνάντηση κορυφής μεταξύ των διοικούντων την ομάδα για να αποφασιστεί η επόμενη μέρα χωρίς τον Γκαλτιέ.

Ο Γάλλος αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν και τη θέση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει το Τόμας Τούχελ, δηλαδή ο πρώην προπονητής της ομάδας. Αυτό, μάλιστα, έχει τη δική του εξήγηση μια και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Γερμανός τεχνικός στο ταμείο που έγινε αδικήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα

Τότεναμ, άρχισαν τα όργανα: Η επίθεση Ριτσάρλισον σε Κόντε

Κι αν η Ρεάλ πάει για Αρτέτα τι θ' απαντήσει ο Ισπανός;

Γιουνάιτεντ: Αδιανόητο ποσό δίνει ο Τεν Χαχ για αστέρι της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK