Πεπ: Αποθέωσε "φευγάτο" παίκτη του και είπε πως μεγάλωσε 10 χρόνια σε 90 λεπτά

Πώς έζησε πολύ έντονα την αναμέτρηση και νιώθει 10 χρόνια πιο μεγάλος δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενώ αποθέωσε τον Μπερνάρντο Σίλβα για την εμφάνισή του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench ahead of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Με το μισό πόδι στην ημιτελική φάση του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά από την μεγάλη νίκη πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Champions League.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το πόσο έντονα έζησε τον αγώνα ενώ δεν δίστασε να αποθεώσει και τον Μπερνάρντο Σίλβα για την εμφάνισή του.

"...Δεν ήταν άνετα, συναισθηματικά διαλύθηκα. Μεγάλωσα 10 χρόνια. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δείξουμε την προσωπικότητά μας και στη ρεβάνς. Ο Μπερνάρντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω προπονήσει στη ζωή μου..."

Θυμίζουμε πως ο Μπερνάρντο Σίλβα εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Σίτι το περασμένο καλοκαίρι κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, με τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν να καιροφυλαχτούν.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

Σίτι - Μπάγερν: Ο Ζόμερ πήγε να κάνει το "έγκλημα" της χρονιάς μπροστά στον Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK