Πεπ: Τι έλεγε το 2022 όταν τον ρωτούσαν για τις παραβάσεις τις Σίτι

Πώς αν καταλάβει ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας του λένε ψέματα για κατηγορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας θα αποχωρήσει αμέσως είχε δηλώσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα το 2022.

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov.12, 2022. Brentford won 2-1.(AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Σε κίνδυνο βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά από την ολοκλήρωση των ερευνών της Premier League για τυχόν παραβάσεις του FFP.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις για όλες τις αγωνιστικές περιόδους από το 2009 έως το 2018.

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι "Πολίτες" είναι πολλές και μπορούν να τους οδηγήσουν ακόμα και εκτός πρωταθλήματος.

Για τις παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι είχε ερωτηθεί το 2022 ο Πεπ δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως όταν γίνονται επίσημες κατηγορίες ρωτάει την ομάδα γι αυτό για να μάθει περισσότερες πληροφορίες και τους πιστεύει, αλλά αν καταλάβει ότι του λένε ψέματα θα αποχωρήσει.

"... Όταν κατηγορούνται για κάτι τους ρωτάω να μου πουν γι' αυτό. Μου εξηγούν και τους πιστεύω. Αν αποδειχθεί ότι μου λένε ψέματα την επόμενη μέρα δεν θα είμαι εδώ..."

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Σιμεόνε χτυπάει "λαβωμένο" παικταρά του Πότερ

Ποιοι παίρνουν πρωτάθλημα εάν η Σίτι γίνει Γιουβέντους

"Σεισμός" στην Μάντσεστερ Σίτι: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για εκατοντάδες παραβάσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK