Πέρασε τα ιατρικά ο Κολοβέτσιος

Ο Λαρισαίος αμυντικός -που έμεινε και τυπικά ελεύθερος απ’ την ΑΕΚ- υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ στο «ΥΓΕΙΑ» το Σάββατο (1/7) και τη Δευτέρα ολοκληρώνει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Υπογράφει για 3 χρόνια με το «τριφύλλι» και εντάσσεται κι αυτός μαζί με τον Άλτμαν στις προπονήσεις των «πράσινων».

Πέρασε τα ιατρικά ο Κολοβέτσιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα βήμα απ’ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό είναι πλέον (και) ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το δεύτερο θερινό απόκτημα του «τριφυλλιού» μετά τον Όμρι Άλτμαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Contra.gr, ο Λαρισαίος αμυντικός πέρασε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (1/7) ιατρικές εξετάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» (είχε πλέον και τυπικά το δικαίωμα, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ), μπαίνοντας έτσι στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στους «πράσινους». Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, είχε εκ νέου επικοινωνία με τους εκπροσώπους του 26χρονου αμυντικού και τη Δευτέρα (3/7), ο Κολοβέτσιος και ο μάνατζέρ του αναμένεται να μεταβούν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Οι δύο πλευρές έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει πάνω στα βασικά σημεία της επικείμενης συνεργασίας τους, για τριετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2020) με ετήσιες απολαβές στις 150.000 ευρώ συν κάποια μπόνους στόχων.

Εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, ο Κολοβέτσιος (που προορίζεται για «αντικαταστάτης» του Ράσμους Τελάντερ στο «πράσινο» ρόστερ) θα ενταχθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του «τριφυλλιού» στο Τέχελεν της Ολλανδίας (6 έως 15 Ιουλίου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK