Πέρσι με 76 λεπτά στη Λίβερπουλ και φέτος στην Serie A έτοιμος για σπουδαίο deal

Ικανοποιημένη από την μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα του Αρτούρ Μέλο είναι η Φιορεντίνα και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την αγορά του στο τέλος της σεζόν.

Πέρσι με 76 λεπτά στη Λίβερπουλ και φέτος στην Serie A έτοιμος για σπουδαίο deal
Ο Αρτούρ Μέλο AP

Στη Φιορεντίνα με τη μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αρτούρ Μέλο με τις εμφανίσεις του να βάζουν σε σκέψεις τους βιόλα για το επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, οι άνθρωποι της Φιορεντίνα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την αγορά του Βραζιλιάνου χαφ το ερχόμενο καλοκαίρι καταβάλλοντας στη "Μεγάλη Κυρία" το ποσό των 20.000.000 ευρώ.

Ο Αρτούρ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 ασίστ στο ενεργητικό ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στη Λίβερπουλ όπου και κατέγραψε μόλις 76 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2020 η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα το ποσό των 80.000.000 ευρώ.

Ο 27χρονος χαφ είναι και 22 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας με την οποία και έκανε ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2018 έχοντας και 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άρσεναλ πέτυχε το τέλειο deal με τον στόπερ που γλυκοκοιτάζουν Παρί και Μπάγερν

Ξέμειναν και ψάχνουν ομάδα: Αυτή είναι η καλύτερη 11αδα free agents

News 24/7

24MEDIA NETWORK