Πέθανε ο αδερφός των Γιάγια και Κόλο Τουρέ

Σοκ στην Ακτή Ελεφαντοστού! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, βρέθηκε νεκρός στο Μάντσεστερ ο αδερφός των Κόλο και Γιάγια Τουρέ, Ιμπραχίμ! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τα δύο αδέρφια.

Πέθανε ο αδερφός των Γιάγια και Κόλο Τουρέ

Θλίψη για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/6) το θάνατο του Ιμπραχίμ Τουρέ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο.

Ο άτυχος παίκτης βρέθηκε νεκρός στο Μάντσεστερ με τα αίτια του θανάτου άγνωστα μέχρι στιγμής. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τα δύο αδέρφια, με την ομοσπονδία να ζητάει από όλη την αποστολή να τους συμπαρασταθεί και να τους υποστηρίξει, κάνοντας παράλληλα δεήσεις για να αναπαυθεί η ψυχή του εκλιπόντα.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

"Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού και η Εκτελεστική Επιτροπή ανακοινώνουν σε ολόκληρη την οικογένεια του εγχώριου ποδοσφαίρου τον θάνατο του Ογιάλα Ιμπραχίμ Τουρέ, τον νεότερο αδερφό των Κόλο Αμπιμπ και Γιάγια Νιενιέρι Τουρέ που συνέβη στις 19 Ιουνίου στο Μάντσεστερ (Αγγλία).

Σε μια τέτοια άσχημη κατάσταση, οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού αλλά και ολόκληρη η αντιπροσωπεία εδώ στη Βραζιλία, δείχνουν την υποστήριξη στα αδέρφια Τουρέ και στην υπόλοιπη οικογένεια. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού και η Εκτελεστική Επιτροπή ζητούν τις δεήσεις των παικτών."

Πέθανε ο αδερφός των Γιάγια και Κόλο Τουρέ

24MEDIA NETWORK