Πετρ Τσεχ: Συνεχίζει ως γκολτζής σε ομάδα έκπληξη κι εκτός ποδοσφαίρου

Με το χόκεϊ επι πάγου ασχολείται ο Πετρ Τσεχ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος που αγωνίζεται.

Arsenal goalkeeper Petr Cech team lines up for the anthems before the Europa League Final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Πετρ Τσεχ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τα νέα του επαγγελματικά βήματα δοκιμάζει ο Πετρ Τσεχ μετά από το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Τσέλσι και Άρσεναλ, που αποσύρθηκε από τη δράση το 2019, μπορεί να έφυγε από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά δεν σταμάτησε την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος πλέον ασχολείται με το χόκεϊ επί πάγου και έπειτα από μία τριετία στην αγγλική ομάδα της Guildford Phoenix, με την οποία μάλιστα την περασμένη χρονιά κατέκτησε το τρεμπλ έχοντας μέσο όρο 1.73 γκολ ανά παιχνίδι, που ήταν η κορυφαία επίδοση στο πρωτάθλημα. υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Chieftains.

Μάλιστα, με τη μεταγραφή του στην ομάδα της Chieftains ο Τσεχ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη πρώτη κατηγορία, καθώς η προηγούμενή του ομάδα αγωνιζόταν στη δεύτερη.

Διαβάστε Περισσότερα

Εντίν Τζέκο: Έπιασε τα γεννητικά του όργανα ως απάντηση σε ρατσιστικά σχόλια φιλάθλων της Γιουβέντους

Γιαν Εμβιλά: Ο άσος του Ολυμπιακού δέχθηκε απαράδεκτο ρατσιστικό μήνυμα και απάντησε

Άρσεναλ: Απίστευτος φίλαθλός της κάθεται ανάμεσα σε οπαδούς της Τσέλσι και με μία κίνηση γίνεται viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK