Πετράκης: "Χρειάζεται και τύχη"

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι χρειάζεται και τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να συνεχιστεί η καλή δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πετράκης: "Χρειάζεται και τύχη"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Ηπείρου: "Ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. ήττα από τον Λεβαδειακό) στην έδρα μας και ξέραμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Γνωρίζαμε πως θα ασκούσε πίεση ο Ολυμπιακός εξαιτίας της ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα που είχαμε δίνουν μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός άσκησε μεγάλη πίεση. Ξέραμε πως χρειάζεται και τύχη, αφού με μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε την ισοφάριση. Χρειαζόμαστε χρόνο και υπομονή για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Κάθε πράγμα χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα πρέπει με συνεχή δουλειά να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση και όχι μόνο μέσα από ένα γεγονός. Τους στηρίζω.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό την Τρίτη. Εκπροσωπεί την χώρα μας. Καλή τύχη κόντρα στην Μάλμε και μακάρι να συνεχίσει στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK