Πικέ, αυτοκρατορικές μπίζνες και προεδριλίκι στην Μπαρτσελόνα

Ο Πικέ είναι ένας πολύ πλούσιος άντρας που δεν έκατσε πάνω στον παχυλό ποδοσφαιρικό μισθό του. Επένδυσε πολλά χρήματα εκτός ποδοσφαίρου και οι επιχειρήσεις του πάνε πρίμα. Ποιες εταιρείες τρέχει και τι γίνεται με το προεδριλίκι στην Μπάρτσα.

Barcelona defender Gerard Piqué during the pre-season friendly soccer match between Barcelona and Gimnastic at the Johan Cruyff Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sept.12, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ζεράρ Πικέ AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ζεράρ Πικέ σε μερικές ημέρες δεν θα είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο σταματάει από τώρα το ποδόσφαιρο.

Αναμενόμενο θα έλεγε κανείς αφού ηλικιακά ο Πικέ, 35, ήταν στη δύση της καριέρας του αλλά και το γεγονός πως δεν έπαιζε πολύ πλέον είχε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

Φεύγοντας, όμως, από το ποδόσφαιρο ο Ζεράρ Πικέ δεν θα ψάξει τι να κάνει για να ζήσει. Είναι όλα έτοιμα. Ο κεντρικός αμυντικός από την Καταλονία το έχει στρώσει το θέμα της ζωής του μετά από το ποδόσφαιρο. Τα χρήματα της Μπάρτσα, δεν ήταν και λίγα, ο Ζεράρ τα επένδυσε κι έφτιαξε πετυχημένες επιχειρήσεις.

Επίσης, σε αυτή την ιστορία δεν φαίνεται τυχαίο που ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ισπανία είπε στον επίλογο του αντίο του "εις το επανιδείν" στους φίλους των μπλαουγκράνα. Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο Πικέ έχει βλέψεις να ηγηθεί μιας ενέργειας που θα τον φέρει στη θέση του προέδρου της αγαπημένης του ομάδας.

Οι επιχειρήσεις του Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ όπως σας αναφέραμε παραπάνω τον έχει τον τρόπο. Έχει στήσει κάποιες εταιρείες οι οποίες πάνε πρίμα και του αποφέρουν πολλά εκατομμύρια. Πάμε να δούμε μία λίστα εξ αυτών. Η Kosmos είναι μία εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Davis Cup και του Supercopa de Espana εκτός των άλλων. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχαγωγίας και του μάνατζμεντ.

Φυσικά, έχει και την ομάδα του στην Ανδόρα που αγωνίζεται ο Χρήστος Αλμπάνης. Η Kosmos έχει εξαγοράσει το 99% της Ανδόρα το 2018. Παρακάτω, η KOI μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του gaming. Τέλος, έχει και την Kerad Holding που είναι μία εταιρεία που επιχειρεί στο κόσμο της αγοραπωλησίας ακινήτων.

Διαβάστε περισσότερα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η μαύρη λίστα του Σιμεόνε, μεταγραφές 260.000.000 ευρώ στο σφυρί

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Έκλεψαν το ταπεινό αυτοκίνητο του Γεωργιανού στην Νάπολι

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK