Πιο γκαντέμης... πεθαίνεις ο Μπελγκαζουανί

Πέρσι τέτοια εποχή πήγε να χάσει το μάτι του. Φέτος την έπαθε στο πόδι! Το όσκαρ ατυχίας πάει στον Λεβαδειακό και συγκεκριμένα σε διεθνή παικταρά που δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει το ταλέντο του λόγω τραυματισμών.

Πιο γκαντέμης... πεθαίνεις ο Μπελγκαζουανί
belghazoiuani ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις πέντε αγωνιστικές πρόλαβε να αγωνιστεί την περσινή περίοδο ο Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο μέσος. Ένα τον Οκτώβριο του 2015 και τέσσερα το 2016. Ο λόγος; Μετά το ντεμπούτο του κόντρα στον Πανθρακικό, ξύπνησε μία μέρα και δεν μπορούσε να δει από το ένα μάτι!

Αμέσως επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς! Υποβλήθηκε άμεσε σε επέμβαση και ευτυχώς έσωσε την όραση του.

ΞΑΝΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ

Πόσα ματς πρόλαβε να παίξει φέτος ο Μπελγκαζουανί; Μόλις πέντε! Στο φιλικό ματς εναντίον της Θήβας τραυματίστηκε ξανά σοβαρά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ρήξη χιαστών, οπότε θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Όσκαρ ατυχίας λοιπόν για τον 30άχρονο άσο που πήγε στον Λεβαδειακό με όνειρο να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα και μάλλον θα αποχωρήσει... κακήν κακώς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK