Πήρε εγγυήσεις

Πήρε εγγυήσεις
Εστω και την τελευταία στιγμή, η ΑΕΚ τακτοποίησε τις οικονομικές της εκκρεμότητες απέναντι στην ΠΑΕ Ακράτητος και θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στο "Γιάννης Παθιακάκης" μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ετσι, η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί στα Α.Λιόσια παρά την αρχική απειλή "έξωσης". Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Xρήστος Καμπόλης, εμφανώς ικανοποιημένος από την θετική έκβαση της υπόθεσης, επιβεβαίωσε την είδηση στο Contra.gr.

"Είναι οριστικό. Βρέθηκε λύση με την ΑΕΚ, πήραμε τις εγγυήσεις που θέλαμε έστω καθυστερημένα και τέλος καλό όλα καλά. Φαίνεται ότι έπρεπε να γίνει τόσος ντόρος για να ασχοληθεί κάποιος με το θέμα".

Δηλαδή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το "Γιάννης Παθιακάκης" θα χρησιμοποιείται από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν;

"Ναι. Και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος της σεζόν θα γίνουν στα Α.Λιόσια. Εστω και την τελευταία στιγμή πήραμε τις οικονομικές εγγυήσεις που θέλαμε".

Η συμφωνία της Παρασκευής ανάμεσα στις δυο πλευρές ισχύει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο Ακράτητος θα εισπράττει με τη λήξη των παιχνιδιών της ΑΕΚ ένα ποσοστό από τις εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK