Πήρε φόρα ο Τεν Χαχ: Στέλνει δανεικό κι άλλο αστέρι που το 2020 χρυσοπλήρωσε

Στο κόλπο για τον δανεισμό του Φακούντο Πέλιστρι έχει μπει η Αϊντχόφεν σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Πήρε φόρα ο Τεν Χαχ: Στέλνει δανεικό κι άλλο αστέρι που το 2020 χρυσοπλήρωσε
Ο Φακούντο Πέλιστρι απέναντι στον Κώστα Τσιμίκα AP

Την απόφαση να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού όλα τα νεαρά αστέρια της στο δεύτερο μισό της σεζόν προκειμένου να πάρουν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής έχει πάρει ο Έρικ Τεν Χαχ.

Έτσι, μετά από τον Χάνιμπαλ, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον Έβερτον και Σεβίλλη, δανεικός αναμένεται να παραχωρηθεί και ο Φακούντο Πέλιστρι.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αϊντχόφεν έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον δανεισμό του ενώ στο κόλπο βρίσκεται και η Λος Άντζελες Γκάλαξι και πλέον την τελική απόφαση καλείται να πάρει ο ίδιος και η ομάδα του.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 ασίστ στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στο ροτέισον του Τεν Χαχ ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Στο Μάντσεστερ βρίσκεται από το 2020 όταν και αποκτήθηκε από την Πεναρόλ αντί του ποσού των 8.500.000 ευρώ ενώ για 1,5 χρόνο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλαβές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κριστιάνο δεν είναι αστείο! Ο CR7 έπιασε τα βάρη και "τρόμαξε" τους πάντες

Πήγε στη Τσέλσι, δεν έπιασε και τώρα βρίσκεται στην Λιντς και πέτυχε το γκολ της χρονιάς

Η Μπράιτον έπιασε στον ύπνο τα μεγαθήρια και έκλεισε wonderkid από την Αργεντινή

News 24/7

24MEDIA NETWORK