Πήγε στη Τσέλσι, δεν έπιασε και τώρα βρίσκεται στην Λιντς και πέτυχε το γκολ της χρονιάς

Ένα από τα γκολ που σίγουρα θα είναι υποψήφια για το βραβείο Πούσκας σημείωσε ο Πάτρικ Μπάμφορντ με τη φανέλα της Λιντς για το FA CUP.

Πήγε στη Τσέλσι, δεν έπιασε και τώρα βρίσκεται στην Λιντς και πέτυχε το γκολ της χρονιάς
Ο Πάτρικ Μπάμφορντ με τη φανέλα της Λιντς AP

Με τη φανέλα της Λιντς αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018 ο Πάτρικ Μπάμφορντ ο οποίος μετά από πολλούς τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Η Λιντς τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Championship με τον Μπάμφορντ ναι μεν να έχει στο ενεργητικό του 18 συμμετοχές αλλά οι περισσότερες εξ αυτών έχουν καταγραφεί με τον παίκτη να έρχεται από τον πάγκο.

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Πίτερμπρο για το FA Cup ο 30χρονος Άγγλος φορ πήρε φανέλα βασικού και πέτυχε ένα γκολ που σίγουρα θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Σε δύο ματς μέσα στο 2024 ο Μπάμφορντ έχει 2 γκολ και 1 ασίστ και πλέον καλείται να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η αγγλική ομάδα για να επιστρέψει και πάλι στα σαλόνια της Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Μπάμφορντ αποκτήθηκε από την Τσέλσι το 2012 αλλά παρά το γεγονός πως άνηκε για μία 5ετια στην ομάδα δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, με τους δανεισμούς του να διαδέχονταν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα να πωληθεί στην Μίντλεσμπρο αντί 7.000.000.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κριστιάνο δεν είναι αστείο! Ο CR7 έπιασε τα βάρη και "τρόμαξε" τους πάντες

Ο Χέντερσον λέει "αντίο" στη Σαουδική Αραβία και αυτοπροτάθηκε σε δύο μεγαθήρια

Σάντσο: Το ποσό μαμούθ που ζήτησε η Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ για την πώλησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK