Πισωγύρισμα με Δέλλα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 21:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Πισωγύρισμα με Δέλλα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 21:00) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας υπέστη θλάση στον δεξί δικέφαλο και από εκεί που βρισκόταν πολύ κοντά σε πλήρη ετοιμότητα, θα χρειαστεί να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Σταύρο Τζιωρτζόπουλο, ο οποίος ένιωσε τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και θα μιμηθεί τον συμπαίκτη του και έμπειρο κεντρικό αμυντικό, τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές: Σορεντίνο, Χιώτης, Γεωργέας, Μόρας, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Μάλμπασα, Κατσουράνης, Τσάνκο, Ίβιτς, Λυμπερόπουλος, Λάκης, Κόντης, Σοάρες, Βενγλίνσκι, Σαπάνης, Κρασσάς, Κυριακίδης, Ζούλιο Σέζαρ .

Πιστεύει σε Λάκη

Όσον αφορά στο βασικό σχήμα, όλα δείχνουν πως ο Ίβηρας τεχνικός δεν θα εγκαταλείψει το 4-4-2. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο επιθετικούς αναμένεται να είναι ο Βασίλης Λάκης, ο οποίος θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Βενγλίνσκι, Σοάρες ή Σέζαρ. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα αγωνιστεί πίσω από το επιθετικό δίδυμο και ο Λου Τσάνκο θα πάει στο δεξί άκρο, θέση η οποία δείχνει να του πηγαίνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK