Πίστη
Σε ρυθμούς Ριζούπολης κινούνται στον Πανιώνιο καθώς το βράδυ (20:00) της Τετάρτης οι "κυανέρυθροι" φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των προημιτελικών του θεσμού. Στόχος των Νεοσμυρνιωτών είναι να εξασφαλίσουν σκορ που θα τους αφήνει περιθώρια πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν θα μείνει δυσαρεστημένη αν χάσει με σκορ 2-1 ή με κάτι ανάλογο.

Οι "κυανέρυθροι" αναγνωρίζουν πως έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο αλλά με οδηγό τη νίκη επί της ΑΕΚ, υπάρχει πίστη πως μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αναμένεται να στηριχθεί στη συνταγή των Λιοσίων. Μόνο ένας επιθετικός και ενισχυμένο κέντρο το οποίο θα μαρκάρει ψηλά ώστε να μην αφήσει τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν το παιχνίδι τους. Φυσικά θα υπάρχουν και τουλάχιστον τρία μαν του μαν.
Μοναδική διαφοροποίηση στο σχήμα θα είναι ο Κρίστιαν Πίνο ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ανδρέα Λαγωνικάκη. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι: Ντρόμπνι, Ραγκουέλ, Βλτσεκ, Σμίλιανιτς, Τζουλιάνο, Κατσιαρός, Τζιωρτζόπουλος, Παρόντι, Μάντζιος, Τζιώλης.

Ελπίδες για ενδεκάδα διατηρεί και ο Αρκάντιους Κλίμεκ ο οποίος έχει κερδίσει πόντους στην εκτίμηση του Σλοβάκου τεχνικού. Πάντως, η διάθεση του Βαγγέλη Μάντζιου είναι τεράστια αφού θέλει να δώσει απαντήσεις για όλα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό από δημοσιεύματα συγκεκριμένης εφημερίδας. Οι υπόλοιποι της αποστολής: Κωστάκης, Μάκος, Μήτρου, Γουνδουλάκης και ...Μαγιέφσκι .

Οχι ο Πολωνός μέσος δεν γράφτηκε εκ παραδρομής. Μπορεί να θεωρείται "τελειωμένος" εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Μπουμπένκο όμως θεωρεί πως την δεδομένη στιγμή επιβάλεται η παρουσία του αφού δεν υπάρχει άλλος αμυντικογενής παίκτης στο πάγκο. Πάντως, την Τρίτη η ΕΠΑΕ με ψήφους 4-1 έκανε δεκτή την αίτηση του Πανιωνίου για δίμηνη διακοπή συμβολαίου με τον Ανταμ Μαγιέφσκι. Παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Πολωνού και δεν θεωρούμε απίθανο να μην ανταποκριθεί στην κλήση του Σλοβάκου τεχνικού.

Οσον αφορά τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας, ο Πετρ Βλτσεκ και ο Αλέν Ραγκουέλ έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά το ιατρικό τιμ δεν θεωρεί πως κινδυνεύει η συμμετοχή τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μικροενοχλήσεις όμως έχουν αποδείξει επανειλημμένως πως δεν ...καταλαβαίνουν από ανάλογους τραυματισμούς. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Χασιώτης, Κόντης, Γιαννόπουλος καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Λαγωνικάκης.

Με κόσμο θα δώσει την "μάχη" της Ριζούπολης ο Πανιώνιος. Η διοίκηση της ΠΑΕ παρέλαβε 500 εισιτήρια και ήδη αρκετά απ' αυτά έχουν βρει κάτοχο. Υπολογίζεται πως περίπου 300 "πάνθηρες" θα βρεθούν στην θύρα 10 του γηπέδου.


Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ν. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει όλους τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα στην Ριζουπολη με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, ότι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Member’s Club αλλά και από τους Συνδέσμους Φιλάθλων, μέχρι και αύριο στις 18:00.
Οι φίλαθλοι μας θα φιλοξενηθούν στην θύρα 10, όπου και θα υπάρχει ταμείο για όσους δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους. Η δε προσέλευση του κόσμου θα γίνει μεμονωμένα και όχι οργανωμένα, και πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK