Πίτερ Σμάιχελ: Αποκάλυψε σε ποια ομαδάρα πήγε να κλείσει ο γιος του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Πώς ο γιος του βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μπάγερν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκάλυψε ο Πίτερ Σμάιχελ σε δηλώσεις του στο CBC SPORTS.

Denmark's goalkeeper Kasper Schmeichel directs his defense players during the World Cup group D soccer match between Australia and Denmark, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
ο Κάσπερ Σμάιχελ με τη φανέλα της Δανίας AP

Μία αποκάλυψη που σχετίζεται με τον γιο του έκανε ο Πίτερ Σμάιχελ λίγες ημέρες μετά από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αποκάλυψε στο CBC SPORTS πως ο γιος του, Κάσπερ Σμάιχελ ήταν ένα βήμα πριν από την υπογράφη του στην Μπάγερν λίγες ώρες πριν αυτή κλείσει τον Γιαν Ζόμερ.

"...Το πρωί της ημέρας που ανακοινώθηκε ο Ζόμερ από την Μπάγερν υπήρχαν και συζητήσεις με τον γιο μου καθώς δεν υπήρχε συμφωνία της Γκλάντμπαχ με την Μπάγερν για 10 περίπου ημέρες..."

Θυμίζουμε ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σμάιχελ αγωνίζεται στη Νις έπειτα από 11 χρόνια στην Premier League και τη Λέστερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κόντε: Οι οπαδοί της Μίλαν "σόκαραν" με την αντίδραση τους στο άκουσμα του ονόματός του

Μέσι, Πικέ: Ο Ισπανός δεν έκανε ούτε την πιο απλή κίνηση για να τον τιμήσει

Παρί - Μπάγερν: Ο Ζαϊρέ Εμερί έγραψε ιστορία λίγο πριν από τη σέντρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK