Μέσι, Πικέ: Ο Ισπανός δεν έκανε ούτε την πιο απλή κίνηση για να τον τιμήσει

Πώς δεν είδε καθόλου Μουντιάλ παρά μόνο ένα μέρος του τελικού και δεν συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη του σε γνωστό TikToker.

Barcelona forward Lionel Messi, left, and Gerard Pique sit on the bench prior of the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, April 2, 2019.(AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Ζεράρ Πικέ AP

Την απόφαση να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο έκανε γνωστή ο Ζεράρ Πικέ λίγο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ.

Ο Ισπανός αμέσως μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση φέρεται να αποστασιοποιήθηκε τελείως από το ποδόσφαιρο αφού όπως δήλωσε σε γνωστό tiktoker, δεν παρακολούθησε καθόλου το Μουντιάλ.

"...Πήγα για διακοπές γιατί οι τελευταίοι μήνες της ποδοσφαιρικής μου καριέρας ήταν πολύ δύσκολοι. Δεν παρακολούθησα κανέναν από τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρά μόνο ένα μέρος του τελικού..."

Μάλιστα ο Ισπανός αποκάλυψε πως δεν έχει συγχαρεί τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά παραδέχτηκε ότι είναι εντυπωσιακό το επίτευγμα του στα 35 του.

Θυμίζουμε, ότι πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Πικέ να είναι ο βασικός λόγος που ο Μέσι αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπέλιγχαμ: Καλά ο Τζουντ αλλά ο Τζόουμπ πού θα καταλήξει;

Μόντριτς: Τα δύο "εμπόδια' που δυσκολεύουν την ανανέωση του συμβολαίου του

Παλιά δόξα του Παναθηναϊκού βρίσκεται κοντά σε πάγκο ομάδας της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK