Πλήγμα για Γιουνάιτεντ, 2 μήνες εκτός ο Λισάντρο Μαρτίνες

Ο Αργεντινός σέντερ μπακ της Γιουνάιτεντ αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό απέναντι στην Γουέστ Χαμ, χάνει το ματς με Σίτι

Manchester United's Lisandro Martinez grimaces in pain after an injury during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Lisandro Martinez grimaces in pain after an injury during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Λισάντρο Μαρτίνες θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στους συνδέσμους του ποδιού του στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Προσπάθησε να συνεχίσει να παίζει, αλλά στάθηκε αδύνατο καταρρέοντας αμέσως και επομένως ακολούθησε η αντικατάστασή του από τον Ράφαελ Βαράν.

Ο Νοτιοαμερικανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τον τραυματισμό του μόλις τον περασμένο μήνα μετά από μακρά περίοδο απουσίας.

Ευτυχώς για την ομάδα και τον ίδιο, δεν πρόκειται για τραυματισμό χιαστού, αλλά έχει υποστεί διάστρεμμα του πλάγιου συνδέσμου. Η Μαν Γιουνάιτεντ ελπίζει να έχει τον Μαρτίνεζ πίσω μετά τη διεθνή διακοπή του Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπτωση που όλα κυλίσουν ομαλά, θα χάσει τα παιχνίδια της Premier League με την Άστον Βίλα, τη Λούτον, τη Φούλαμ, τη Μάντσεστερ Σίτι, την Έβερτον και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς και έναν αγώνα από το FA Cup.

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Μαρτίνεθ μετά το παιχνίδι, ο Έρικ τεν Χαγκ δήλωσε ότι ο αμυντικός "δεν φαίνεται καλά" και ότι είναι "πολύ κακό γι' αυτόν, πολύ κακό για την ομάδα".

Και συνέχισε: "Φαίνεται άσχημα, πρέπει να περιμένουμε και να κάνουμε τη σωστή διάγνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Άσχημα νέα για τον Τζόελ Εμπίντ

Άσος της Premier League σε κέντρο απεξάρτησης, τον παρότρυνε η ομάδα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK