Άσχημα νέα για τον Τζόελ Εμπίντ

Τίθεται σε κίνδυνο η κατάστασή του για το υπόλοιπο τις σεζόν.

Philadelphia 76ers' Joel Embiid plays during an NBA basketball game, Monday, Jan. 15, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Joel Embiid plays during an NBA basketball game, Monday, Jan. 15, 2024, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Ο Τζόελ Εμπίντ θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στον αριστερό μηνίσκο. Ο Καμερουνέζος αναμένεται να χάσει μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της επέμβασης.

Το χρονοδιάγραμμα ανάρρωσης μετά την επέμβαση δεν έχει εξακριβωθεί, αλλά η προσδοκία είναι ότι θα χάσει παρατεταμένο χρονικό διάστημα., κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει σοβαρά στους Σίξερς.

Ο Εμπίντ αγωνίστηκε στην ήττα των Σίξερς με 119-107 από τους Γουόριορς και αποχώρησε από το παιχνίδι με τραυματισμό. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο Εμπίντ είχε αποκομίσει πρόβλημα στον αριστερό μηνίσκο. Παρόλα αυτά, με βάση τις πρόσφατες εκτιμήσεις, η είδηση ότι ο σταρ των Σίξερς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση δεν αποτελεί έκπληξη.

Ο Καμερουνέζος βρισκόταν στη μέση μιας ακόμη σεζόν, με εμφανίσεις επιπέδου ενός MVP μέχρι την στιγμή του τραυματισμού. Ο έξι φορές All-Star έχει μέσο όρο 35,3 πόντους, 11,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ ανά αγώνα με 53,3% σουτ εντός πεδιάς σε 34 αγώνες.

Το χτύπημα αυτό θέτει εν αμφιβόλω όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, αλλά και την παρουσία ου παίκτη αγωνιστικά για το υπόλοιπο της σεζόν, με την ομάδα αυτή τη στιγμή να είναι στο 30-18 και στην πέμπτη θέση της Ανατολής.

Διαβάστε περισσότερα

Η απάντηση της Mercedes για τον αντικαταστάτη του Χάμιλτον

Έπιασε το ρεκόρ του Κόμπι Μπράιαντ ο Στέφεν Κάρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK