Πλησίασαν και τα… ξαναλένε την Κυριακή

Δεν έβγαλε οριστικό… deal η συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου για την αλλαγή σελίδας της «πράσινης» ΠΑΕ, αφού υπάρχουν ακόμη ορισμένα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν ως προς την κάλυψη του χρέους. Νέα συνάντηση το πρωί της Κυριακής στην οποία θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Πλησίασαν και τα… ξαναλένε την Κυριακή

Ολοκληρώθηκε στις 00.10 του Σαββάτου (16/9) η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης την οριστική αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την μετάβαση/μεταβίβασή της στο πρότζεκτ τουPAOFoundation, που προετοιμάζει ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Από το ραντεβού των δύο ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στα βόρεια προάστια και κράτησε κάτι περισσότερο από δύο ώρες, παρουσία και στενών συνεργατών τους, δεν υπήρξε οριστική συμφωνία. Κάτι λογικό, αν αναλογιστούμε πως δεν μιλάμε για μία… απλή υπόθεση, αλλά για ένα δύσκολο και σύνθετοdeal, που εμπεριέχει πολλά εκατομμύρια ευρώ και πολλές παραμέτρους, που θα πρέπει να διευθετηθούν.

Η κουβέντα των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στο θέμα του υψηλού χρέους που υπάρχει στην «πράσινη» ΠΑΕ και στην κάλυψή του απ’ την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου. Η πληροφόρηση ως προς τα συνολικά νούμερα, βγαίνει με το… σταγονόμετρο, αφού και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να μην «διαρρέουν» προς τα έξω λεπτομέρειες, μέχρι να υπάρξει οριστική κατάληξη στις συζητήσεις τους, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που δεν έχουν διευθετηθεί. Και γι’ αυτό άλλωστε προγραμματίστηκε και νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, για το πρωί της Κυριακής (17/9), λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ούτως ώστε να ανοίξει νέος κύκλος διαπραγμάτευσης και να γίνει επανεκτίμηση των δεδομένων.

Το γεγονός άλλωστε, πως τόσο η πλευρά Γιαννακόπουλου, όσο και η πλευρά Αλαφούζου συμφώνησαν να τα ξαναπούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δείχνει πως υπάρχει η θέληση να φτάσουν σε μία φόρμουλα συμφωνίας, ως προς το ποσό, το ποσοστό και τον τρόπο κάλυψης των χρεών που «κουβαλάει» σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την πλευρά τουMr. ΣΚΑΪ.

Περισσότερα λοιπόν θα διαφανούν στο νέο ραντεβού που θα γίνει σε λιγότερο από 48 ώρες, απ’ το οποίο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις…

News 24/7

24MEDIA NETWORK