Πληθώρα γκολκίπερ

Εξι τερματοφύλακες ανήκουν στον ΠΑΟΚ και ο Αγγελος Αναστασιάδης καλείται να αποφασίσει ποιοι θα διατηρηθούν στο ρόστερ και ποιοι όχι.

Πληθώρα γκολκίπερ

Το θέμα των τερματοφυλάκων έχει αρχίσει να απασχολεί την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο "Δικέφαλος" διαθέτει αυτή τη στιγμή έξι τερματοφύλακες, τέσσερις με εμπειρίες από την μεγάλη κατηγορία και δύο μικρότερους σε ηλικία που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι τέσσερις έμπειροι είναι οι Σανθ Χακόμπο, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Γλύκος, Σαρλ Ιτάνζ, ενώ ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Κ20 Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου και ο Νίκος Μελίσσας που φέτος έπαιξε ως δανεικός στον Φωκικό, συμπληρώνουν την "λίστα". Ο Αγγελος Αναστασιάδης δείχνει διάθεση να "ενεργοποιήσει" τον Χακόμπο και να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός φέτος έγραψε 19 συμμετοχές μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, αφού μετά το επεισόδιο με τον γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτο, έμεινε στην άκρη για να τον αναπληρώσει στη θέση 1 ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του ΠΑΟΚ 40 φορές, οι περισσότερες από τις 24 Νοεμβρίου και έπειτα, κερδίζοντας και μία θέση στην αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αστέριος Γιακουμής μετά από τέσσερις σεζόν στον ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να παίξει σε σερί αγώνων, ενώ, τέλος, υπάρχει και ο Σαρλ Ιτάνζ, τον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να πουλήσει μετά το Μουντιάλ.

Ο Καμερουνέζος φέτος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε 33 ματς με την Κόνιασπορ, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 έπαιξε με τον ΠΑΟΚ σε 14 παιχνίδια. Αυτά είναι τα δεδομένα με τους πορτιέρο του "Δικεφάλου" και, πλέον, ο Αγγελος Αναστασιάδης καλείται να αποφασίσει ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι όχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK