Ποδοσφαιριστής-ήρωας σταμάτησε ληστεία!

Πρώην άσος της Μπόκα Τζούνιορς έγινε ήρωας για μία ημέρα αφού δεν δίστασε να τα βάλει με κακοποιό και να αποτρέψει ληστεία σε κοσμηματοπωλείο. Δείτε το VIDEO!

Ποδοσφαιριστής-ήρωας σταμάτησε ληστεία!

Σαν πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική ταινία πρέπει να αισθάνθηκε ο άλλοτε άσος της Μπόκα Τζούνιορς Εμιλιάνο Άλμπιν με αυτά που βίωσε πριν από λίγες ώρες, μόνο που ό,τι έλαβε χώρα ήταν σενάριο βγαλμένο από τη ζωή.

Αναφερόμαστε για μία ληστεία που βρισκόταν σε εξέλιξη στην Σάουτσε της Ουρουγουάης και ο ίδιος απέτρεψε με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Την ώρα που πήγαινε προς το γυμναστήριό του ο 28χρονος Ουρουγουανός αμυντικός, είδε να διαπράττεται ληστεία μπροστά στα μάτια του σε κοσμηματοπωλείο και φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

'Όχι μόνο έδωσε μάχη με τον ληστή και κατάφερε να του αρπάξει την τσάντα με τα κλοπιμαία μέσα από τα χέρια του αλλά στη συνέχεια όρμησε πάνω του και τον έριξε από το μηχανάκι, αναγκάζοντάς τον σε άτακτη φυγή.

Το συγκεκριμένο μάλιστα video είδε το φως της δημοσιότητας και ο Άλμπιν γνωρίζει την αποθέωση μέσω των social media για την ηρωική του πράξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK