Ποδοσφαιριστής της Νάπολι απέρριψε την Λίβερπουλ παρόλο που είναι φαν της, ο λόγος

Την προοπτική της Λίβερπουλ απέρριψε ο Τζέσπερ Λίντστρομ καθώς θεωρεί ότι στους "κόκκινους" δεν θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Για την περίπτωση του Τζέσπερ Λίντστρομ φέρεται πως κινήθηκε η Λίβερπουλ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τον ποδοσφαιριστή όμως να μην μοιάζει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή για τους "κόκκινους".

Ο λόγος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, είναι το γεγονός πως θεωρεί ότι είναι σε μία ηλικία όπου πρέπει να έχει ενεργό ρόλο σε μία ομάδα και να παίρνει αρκετά λεπτά συμμετοχής, κάτι που στη Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί εξαιτίας της δεδομένης ποιότητας που υπάρχει στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

"Η Λίβερπουλ με ήθελε. Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ οπότε μία μεταγραφή εκεί θα ήταν μία φοβερή εμπειρία για εμένα, αλλά θα ήταν μία έξυπνη κίνηση; Είμαι σε μία ηλικία που πρέπει να παίζω ποδόσφαιρο"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το αντάλλαγμα 100 εκατ. του Εμπαπέ στον Κελαϊφί για να κερδίσει την ελευθερία του

Βόμβα! Κορυφαία εθνική ομάδα ετοιμάζει πρόταση στον Πεπ

Αυτός είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Μέισον Γκρίνγουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK