Βόμβα! Κορυφαία εθνική ομάδα ετοιμάζει πρόταση στον Πεπ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της αγγλικής Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα στον πάγκο καθώς το συμβόλαιο του Σάουθγκέιτ εκπνέει το 2024.

Manchester City's head coach Pep Guardiola celebrates with players after winning the UEFA Super Cup Final soccer match between Manchester City and Sevilla at Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Wednesday, Aug. 16, 2023. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας διανύει ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αυτό δύσκολα θα ανανεωθεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, η καλή πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο αποκλεισμός από το φαβορί της διοργάνωσης, Γαλλία, δεν πιστώθηκε ως αποτυχία στον Σάουθγκειτ αλλά υπάρχει η σκέψη μετά από το EURO2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία να γίνει μία νέα αρχή.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομοσπονδία φέρεται πως εξετάζει ήδη τους διαδόχους του ομοσπονδιακού τεχνικού με το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων.

Το συμβόλαιο του Ισπανού κόουτς με την αγγλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με τους ιθύνοντες της αγγλικής Ομοσπονδίας να θεωρούν πως είναι η καταλληλότερη επιλογή για να φέρει την Αγγλία στον δρόμο των επιτυχιών καθώς πρόκειται ίσως για τον κορυφαίο εν ενεργεία προπονητή αλλά και έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει αρκετά την αγγλική πραγματικότητα

Στη λίστα βρίσκονται επίσης και τα ονόματα των Γκράχαμ Πότερ,Έντι Χάουι, Μπρένταν Ρότζερς και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Φαν Χάαλ μίλησε για οργανωμένο σχέδιο υπέρ του Μέσι στο Μουντιάλ

Αυτός είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Μέισον Γκρίνγουντ

Απίθανη Γαλατασαράι! Απέκτησε και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK