"Ποια διαιτησία; Τρεις κόκκινες από ημίχρονο..."

Ο σκόρερ της Ένωσης θέλησε να υποβαθμίσει την κουβέντα για τη διαιτησία, λέγοντας πως είναι χαζή καθώς και η ΑΕΚ θα μπορούσε να ισχυριστεί πως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να παίζει με 8 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

"Ποια διαιτησία; Τρεις κόκκινες από ημίχρονο..."

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, σκόρερ του τέρματος που έκρινε το ντέρμπι, μίλησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κουβέντα που γίνεται για τη διαιτησία, χαρακτηρίζοντάς την χαζή!

"Αν θέλουμε να μιλήσουμε για διαιτησία σε αυτό το ματς, τότε μάλλον πρέπει να πούμε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει τρεις κόκκινες κάρτες από το πρώτο ημίχρονο. Οπότε στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον θα κερδίζαμε με 5-0. Αλλά είναι μια χαζή κουβέντα, ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είχε ο διαιτητής καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γενικά", σχολίασε σχετικά.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, σημειώνοντας: "Ήταν σούπερ στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Μοναδική ατμόσφαιρα, όλοι ανεβήκαμε πολύ με τον κόσμο. Εντάξει, αυτό θέλω να ζω συνέχεια, να παίζω με 40.000 κόσμος, ποιος δεν το θέλει; Άλλωστε είμαι σε μια μεγάλη ομάδα. Από εμάς θα εξαρτηθεί να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ο κόσμος, και όχι μόνο για τα μεγάλα ματς".

Ενώ για το γεγονός πως αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο ντέρμπι, είπε: "Νιώθω όπως όλοι στην ομάδα, καταπληκτικά. Θέλαμε τι νίκη και για τον κόσμο, για τη βαθμολογία και για μας. Εχω πάντα στόχο να είμαι πρωταγωνιστής σε τέτοια ματς, αλλά με την προϋπόθεση, για να είμαι καλά, να κερδίζει και η ομάδα. Πέτυχε ο συνδυασμός και μετράει και το γκολ περισσότερο... Είσαι πάντα προσεκτικός στο ξεκίνημα τέτοιων αγώνων. Θέλαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω, να προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο ψύχραιμα. Κανονικά κατάσταση στην αρχή. Μετά το γκολ όντως άλλαξε πολύ η ψυχολογία του αγώνα υπέρ μας. Βασικά ήμασταν καλύτεροι από εκεί και πέρα και γι΄ αυτό κερδίσαμε. Το είδαν όλοι ότι ήμασταν καλύτεροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ