Ποινή-ΕΞΟΝΤΩΣΗ για... σφαλιάρα σε διαιτητή!

Ο πρώην άσος των Λάτσιο και Νάπολι, Ματούζαλεμ, ξέσπασε πάνω σε διαιτητή σε αγώνα της Serie D και το πλήρωσε με τιμωρία που θα κάνει... χρόνια να ξεχάσει!

Ποινή-ΕΞΟΝΤΩΣΗ για... σφαλιάρα σε διαιτητή!

Τα νεύρα πληρώνονται και μάλιστα ακριβά! Ο άλλοτε μέσος των Νάπολι και Λάτσιο και νυν της Μοντερόζι, Ματούζαλεμ, έχασε την ψυχραιμία του όταν είδε τον διαιτητή να του βγάζει κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με την Φλαμίνια Τσιβιτά Καστεγιάνα, όμως θέλησε να "εκφράσει" την αντίθεσή του με λάθος τρόπο!

Για την ακρίβεια τον "στόλισε" με υβριστικές φράσεις και το αποκορύφωμα ήταν να του δώσει μία σφαλιάρα για να του ρίξει την κάρτα από το χέρι και να μην του τη δείξει, με τον αθλητικό δικαστή να μην... χαρίζεται στον Βραζιλιάνο άσο και να του ρίχνει μία πολύ βαριά ποινή.

Ποινή-ΕΞΟΝΤΩΣΗ για... σφαλιάρα σε διαιτητή!

Αυτή ισούται με αποκλεισμό από τους επόμενους 12 αγώνες της ομάδας του, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έως και τις 10 Απριλίου, με την ομάδα του πάντως να είναι διατεθειμένη να καταθέσει ένσταση.

"Πρόκειται για αδικία, θα κάνουμε ένσταση. Έχουμε πολλά επιχειρήματα να ρίξουμε στο τραπέζι. Ο Ματουζάλεμ βασανίστηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα", δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό της Μοντερόζι, Καπόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK