Ποιο ποδόσφαιρο; Η αποκάλυψη Λαμέλα για τον αδερφό του συγκλονίζει!

Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν τον Έρικ Λαμέλα όμως ουδείς ήξερε το δράμα που περνάει εκείνος και η οικογένειά του εδώ και έναν χρόνο. Η αποκάλυψη του Αργεντινού winger είναι απίστευτη!

Monaco's Fabinho, left, competes for the ball with Tottenham's Erik Lamela during the Champions League Group E soccer match between Tottenham Hotspur and Monaco at Wembley stadium in London Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Monaco's Fabinho, left, competes for the ball with Tottenham's Erik Lamela during the Champions League Group E soccer match between Tottenham Hotspur and Monaco at Wembley stadium in London Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Έρικ Λαμέλα αποφάσισε να δώσει συνέντευξη μετά από πολύ καιρό και αυτά που είπε στην "Guardian" δύσκολα θα ξεχαστούν, με τον Αργεντινό φορ της Τότεναμ να υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει πλέον διαφορετικά την ποδοσφαιρική ζωή του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πέρυσι ο αδερφός του.

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν χτύπησε με το κεφάλι του σε πισίνα και έμεινε παράλυτος από τότε, με τον άσο των "σπιρουνιών" να μιλάει για τον καθημερινό αγώνα που δίνει έκτοτε η οικογένειά του προκειμένου να καταφέρει ο αδερφός του Άξελ να σταθεί ξανά στα πόδια του...

"Για αρκετούς μήνες δεν μπορούσε να κινήσει το παραμικρό. Τώρα, κάνει κάποιες κινήσεις προς τα πίσω και δουλεύει μέρα με τη μέρα για να επιστρέψει στην νορμάλ ζωή. Οι γιατροί λένε πως ίσως καταφέρει να περπατήσει ξανά, όμως όλα εξαρτώνται από το πώς θα πάει η αποθεραπεία.

Tottenham Hotspur's Erik Lamela, centre, vies for the ball with Southampton's Pierre-Emile Hojbjerg, left, during their English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at Wembley stadium in London, Tuesday, Dec. 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham Hotspur's Erik Lamela, centre, vies for the ball with Southampton's Pierre-Emile Hojbjerg, left, during their English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at Wembley stadium in London, Tuesday, Dec. 26, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η διαδικασία θα είναι αργή και χρειάζεται να κάνουμε μεγάλη υπομονή. Είναι καθηλωμένος τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι", τόνισε ο 25χρονος επιθετικός και συνέχισε:

"Ο Άξελ είναι μόλις 21, τι να πω; Είμαι πολύ κοντά του και, τώρα, προσπαθώ να τον βοηθήσω να βγει νικητής από αυτή τη σκληρή εμπειρία. Είναι μία από αυτές τις καταστάσεις που σε κάνει να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή.

Σε κάνει να αντιληφθείς για παράδειγμα πως η υγεία είναι πολύ σημαντικότερη από το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω την καριέρα μου στο ποδόσφαιρο και οι τραυματισμοί είναι κομμάτι της καριέρας μου (σ.σ. έμεινε για 13 μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο πόδι) όμως αυτό που λέμε για τον Άξελ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Για την ακρίβεια θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι ακόμα χειρότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK