Ποιο πρωτάθλημα; Για νταμπλ πάει ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος παίζοντας το γνωστό έξυπνο ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει νίκησε δεύτερη φορά με 1-0 τον Αστέρα στο Περιστέρι και προκρίθηκε στους "8" του κυπέλλου Ελλάδας. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι Αρκάδες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
atromitos panigiriki EUROKINISSI

Όχι μόνο δεν έδειξε κουρασμένος, αλλά ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα κόντρα στον φορμαρισμένο Αστέρα στον επαναληπτικό του κυπέλλου για τη φάση των "16".

Οι Αρκάδες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι είναι η αλήθεια και απείλησαν την εστία του Μίρκοβιτς σε 2-3 περιπτώσεις με τους Μανιά και Ιγκλέσιας. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 29ο λεπτό από μία στημένη φάση.

Εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννούλη από τα δεξιά, η μπάλα πήρε ύψος και πήγε στο δεύτερο δοκάρι με τον Καρασαλίδη να παίρνει μία περίεργη κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 34' με τον Ουάρντα, όμως το σουτ του Αιγύπτιου "έγλυψε" το δοκάρι.

ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ... ΤΕΛΟΣ

Το δεύτερο μέρος είχε πολλά νεύρα με αποτέλεσμα στο 56ο λεπτό ο Αστέρα να μείνει με δέκα παίκτες. Ο Σελίν τράβηξε από τη φανέλα τον Ντιγκινί και ο διαιτητής του έδωσε δεύτερη κίτρινη.

Κάπου εκεί το ματς... τελείωσε, αφού οι παίκτες των Αρκάδων ναι μεν πίεσαν μετά το 80ο λεπτό, όμως δεν είχαν δυνάμεις να κυνηγήσουν την ανατροπή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71' Μπουσούλατζιτς), Ουάρντα, Ντιγκινί (68' Ντάουντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56' Κώτσιρας), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61' Αντζούλας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (70' Γκοντό).

Σκόρερ: 1-0 (29' Καρασαλίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK