Ποιοι είναι οι καλύτεροι για να... φάνε το BBC της Ρεάλ

Με κεντρικό πρόσωπο τον Νεϊμάρ, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται έτοιμος να... ξηλώσει Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά και να φτιάξει μία νέα επιθετική τριάδα. Ποιοι θα "κολλήσουν" καλύτερα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ;

Ποιοι είναι οι καλύτεροι για να... φάνε το BBC της Ρεάλ

Η Ρεάλ πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και o πρόεδρος του κλαμπ μεγαθήριο, εστιάζει σε ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι.

Μίνι αναζητήσεις γίνονται για τη θέση του γκολκίπερ, του αμυντικού και του χαφ, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται από τα Μέσα επικεντρωμένος στην αλλαγή φρουράς στην επίθεση της "Βασίλισσας". Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Ισπανός παράγοντας έχει αδυναμία στους στράικερ και πληρώνει γι' αυτούς πολλά ανά τα χρόνια για να τους δει με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο νούμερο ένα στόχος του Πέρεθ είναι ο Νεϊμάρ. Αυτά γράφουν τα ισπανικά μίντια και υποστηρίζουν ότι πάνω στον Βραζιλιάνο σταρ θα χτιστεί η νέα Ρεάλ, αυτή που θα επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Για να έρθει ο Νεϊμάρ, όμως, και να ηγηθεί κιόλας της επιθετικής γραμμής, πρέπει να φύγει ο Κριστιάνο και από τη στιγμή που ο Πέρεθ επιθυμεί ολοκληρωτικό λίφτινγκ στην αιχμή του δόρατος, τότε και οι Μπέιλ - Μπενζεμά μόνο σίγουροι δεν μπορούν να θεωρούνται.

Ποιοι είναι όμως οι καταλληλότεροι για να πλαισιώσουν τον Νεϊμάρ και να κάνουν την επίθεση της Ρεάλ... φωτιά και λάβρα. Επίσης πολλά ονόματα έχουν γραφτεί.

Οι δύο τριάδες που δημιουργούνται βάσει των δημοσιευμάτων, φοβερές. Από το δημοσιεύματα, βέβαια, μέχρι να πετύχει η μεταγραφή χρειάζεται να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια και κυρίως να καταβληθούν εκατοντάδες εκατομμύρια.

Ποιοι, λοιπόν, ενδεχομένως να γίνουν οι πιο άξιοι συμπαραστάτες του Νεϊμάρ στο "Μπερναμπέου"; Επιλέξτε την καλύτερη τριάδα από τις εξής:

Νεϊμάρ, Λεβαντόφσκι, Αζάρ

Νεϊμάρ, Κέιν, Σαλάχ

Αυτές είναι οι δύο τριάδες που κυριαρχούν στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν αποκλείεται βέβαια να γίνει και μία μίξη μεταξύ των έξι ονομάτων. Το καλοκαίρι, άλλωστε, δεν είναι μακριά και το συγκεκριμένο κλαμπ έχει αποδείξει ότι όταν είναι "πληγωμένο" το χρήμα δεν το λογαριάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK