Ποιον βλέπει ο Ολυμπιακός για αντί-Μποκανί

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν απλώσει τις επαφές τους και... χτενίζουν τις αγορές για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από το "ναυάγιο" της υπόθεσης Μποκανί.

Lazios Filip Djordjevic celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Sampdoria at Rome's Olympic Stadium, Monday, Jan. 5, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazios Filip Djordjevic celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Lazio and Sampdoria at Rome's Olympic Stadium, Monday, Jan. 5, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Μετά το "ναυάγιο" με τον Μποκανί ο Ολυμπιακός έχει βγει στις αγορές για να βρει τον σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του Χάσι.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα από το "mercato365" οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν την υπόθεση του Σέρβου στράικερ, Φιλίπ Τζόρτζεβιτς!

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί πριν εμφανιστεί στο... χάρτη ο Μποκανί, αλλά τώρα που αυτή η περίπτωση χάθηκε ο Τζόρτζεβιτς προκρίθηκε ξανά ανάμεσα στους επικρατέστερους. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης, εκτός από τον Ολυμπιακό έχει μπει στο μικροσκόπιο ομάδων της Κίνας.

Monaco's Thoams Lemar, left, challenges for the ball with Caen's Ivan Santini during their French League One soccer match, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Thoams Lemar, left, challenges for the ball with Caen's Ivan Santini during their French League One soccer match, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Το άλλο όνομα που παρουσιάζουν Μέσα από τη Γαλλία είναι αυτό του Ιβάν Σαντινί. Ο Κροάτης φορ των 15 γκολ με την Καέν φέρεται να περιμένει πρόταση από τον Μαρσέιγ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και γι'αυτό το λόγο σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, μετακομίζοντας στην Ελλάδα.

Photo Credit's: AP Photo/Andrew Medichini

News 24/7

24MEDIA NETWORK