Ποιος ήταν ο τελευταίος παίκτης που ντρίμπλαρε τον Φαν Ντάικ

O τελευταίος ποδοσφαιριστής που ντρίμπλαρε τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, είναι ένας ανυπόληπτος ήρωας του ποδοσφαιρικού σύμπαντος.

O Βίρτζιλ φαν Ντάικ αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τελικό του Nations League 2019, στο Πόρτο, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019
O Βίρτζιλ φαν Ντάικ αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τελικό του Nations League 2019, στο Πόρτο, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο μύθος του Βίρτζιλ φαν Ντάικ, του αμυντικού ογκόλιθου της Λίβερπουλ έχει αποκτήσει παγκόσμιες διαστάσεις, έχει ξεπεράσει σε αξία και έκταση ακόμα και τα 85.000.000 ευρώ που δαπάνησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης για να αποκτήσει τον Ολλανδό στόπερ από την Σάουθαμπτον, πριν από 15 μήνες. Ο άνθρωπος - σύμβολο της Λίβερκλοπ, ο παίκτης που 'δάγκωνε' όλα τα αντίπαλα σέντερ φορ, ακόμα και αυτά της Μπαρτσελόνα, έχει στο ενεργητικό του μια 'μελανή στιγμή', αρκετό καιρό πριν από τον τελικό του Champions League, όταν είχε δεχτεί για τελευταία φορά -μέχρι την Κυριακή και την ντρίμπλα που δέχθηκε από τον Γκαμπριέλ Ζεζούς-, ντρίμπλα από αντίπαλο σε διασυλλογικό επίπεδο.

Σύμφωνα με την 'Daily Mail', το ημερολόγιο έδειχνε 3 Μαρτίου 2018, όταν ο Μικέλ Μερίνο, παίκτης της Νιούκαστλ τότε, είχε καταφέρει να προσπεράσει τον Φαν Ντάικ. Σήμερα, ο Μερίνο ανήκει στη Ρεαλ Σοσιεδάδ. 

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός και ο Φαν Ντάικ είναι πια ο ηγέτης της Λίβερπουλ, ο παίκτης που έχει κερδίσει 18 από τις 18 τελευταίες εναέριες μονομαχίες του με αντίπαλους σέντερ φορ, το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του 'Παίκτη της Χρονιάς'. Ο 28χρονος στόπερ πρόσφατα επίσης αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που τον έπεισε να υπογράψει στην Λίβερπουλ, ενώ δεχόταν παρατεταμένο 'φλερτ' και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο 'καθαρματένιος πρίγκηπας' που έγινε στρατηγός της Λίβερπουλ.

Η Άρσεναλ χρειαζόταν τον Πεπέ ή τον Πέπε; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK