Ποιος Λούκι Λουκ; Λούτσο Γκονσάλες

Ο Λούτσο Γκονσάλες σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ όλα του τα γκολ έχουν μπει μέχρι το 12ο λεπτό! Τελευταίο... θύμα του "Λούκι" Γκονσάλες ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπελούτσι (VIDEOS).

Lucho Gonzalez, midfielder of Brazil's Atletico Paranaense, celebrates after scoring during a Copa Libertadores game against Paraguay's Deportivo Capiata, in Capiata, Paraguay, Wednesday, Feb. 22, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz)
Lucho González AP

'Έκλεισε τα 36 στο ξεκίνημα της χρονιάς και βαδίσει προς τα 37. Παρόλα αυτά ο Αργεντινός άσος της Ατλέτικο Παραναένσε ( και με σπουδαία καριέρα σε Πόρτο και Μαρσέιγ) δεν έχει χάσει την ποιότητα του.

Πήρε από το χεράκι τους Βραζιλιάνους και τους οδήγησε στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, μετρά ισάριθμα γκολ!

Μάλιστα όλα είναι στο ξεκίνημα των αγώνων (4', 5' και 12')! Τελευταίο "θύμα" του Λούτσο, ο Φερνάντο Μπελούτσι και η Σαν Λορέντσο (1-0 με γκολ του Αργεντινού).

Ας δούμε τα τρία τέρματα του Λούτσο:





Photo Credit: AP Photo/Jorge Saenz

News 24/7

24MEDIA NETWORK