Ποιος Μέσι και Λεβαντόφσκι; Η πρωτιά στον Μπεργκ!

Στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη του Παναθηναϊκού βρίσκοντας δύο φορές τα δίχτυα. Ο Μάρκους Μπεργκ σκοράρει "κατά ριπάς", καταφέρνοντας για πρώτη φορά κάτι πολύ μεγάλο.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όταν ο Παναθηναϊκός φτιάχνει παιχνίδι, ο Μπεργκ σκοράρει. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να ισχύει για την περίπτωση του Σουηδού φορ, ο οποίος από το 2017 και μετά είναι... μπαρουτοκαπνισμένος. Και αν οι εμφανίσεις του το αποδεικνύουν, τότε οι αριθμοί του 30χρονου πείθουν και τον πιο δύσπιστο.

Ο Μάρκους Μπεργκ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει παραβιάσει την αντίπαλη εστία 12 φορές! Συνολικός απολογισμός μέχρι τώρα για τον 30χρονο; Τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 27 σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ήδη καταρρίψει το ρεκόρ της πιο παραγωγικής σεζόν του, αφού μέχρι τώρα είχε σταματήσει στα 26 τη σεζόν με την Χρόνινχεν.

Μετά και την εμφάνισή του στο ντέρμπι της Κυριακής, στο οποίο υπήρξε καταλυτικός σκοράροντας δύο φορές, ο γκολτζής των "πρασίνων" έχει να... πανηγυρίζει και για μία άλλη πρωτιά.

Αυτή που τον φέρνει στην κορυφή όλων των πρωταθλημάτων για το 2017, μαζί με τον Ολλανδό Μπας Ντοστ, καθώς αμφότεροι μετρούν από 15 γκολ! Ο φορ των "πρασίνων" είναι μια... κινούμενη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες σκοράροντας 1 γκολ ανά 84 λεπτά, επίδοση που ζηλεύουν σίγουρα κορυφαίοι του είδους, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Χάρι Κέιν.

Και όλα αυτά παρόλο που είναι ο "γηραιότερος" (30 χρόνων) από την πρώτη δεκάδα των σκόρερ.

Δείτε τη σχετική λίστα:

Ποιος Μέσι και Λεβαντόφσκι; Η πρωτιά στον Μπεργκ!

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK