Poll: Ποιες είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της ΑΕΚ;

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ΑΕΚ, το Contra.gr ετοίμασε ένα poll σύγκρισης με 17 παλαιότερες, στην αναζήτηση της καλύτερης φανέλας.

Χρήστος Κωστής και Δημήτρης Σαραβάκος μαζί με άλλους παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ στη νίκη με 5-2 επί του Εδεσσαϊκού για την Α' Εθνική 1994-1995, στο 'Νίκος Γκούμας' της Νέας Φιλαδέλφειας, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 1995
Χρήστος Κωστής και Δημήτρης Σαραβάκος μαζί με άλλους παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ στη νίκη με 5-2 επί του Εδεσσαϊκού για την Α' Εθνική 1994-1995, στο 'Νίκος Γκούμας' της Νέας Φιλαδέλφειας, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 1995 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ παρουσίασε την πρώτη εμφάνισή της για τη σεζόν 2019-2020 και τα σχόλια ποικίλουν για το σχέδιο που επελέγη από την εταιρία Capelli Sport. Οι ρίγες παραμένουν, ωστόσο για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης θα είναι διαγώνιες και όχι κάθετες.

Η φανέλα που παρουσιάστηκε είναι μόνο η πρώτη εμφάνιση της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η δεύτερη θα παρουσιαστεί εν ευθέτω χρόνω, ενώ η τρίτη θα είναι η ίδια με τη φετινή.

Όπως είναι φυσικό, οι συγκρίσεις με φανέλες του παρελθόντος είναι αναπόφευκτες. Το Contra.gr ανέτρεξε στο φωτογραφικό αρχείο της Eurokinissi και βρήκε 17 σχέδια που ξεχώρισαν τα παλαιότερα χρόνια και τα έβαλε στη σύγκριση με τη νέα φανέλα.

Ψήφισε στο παρακάτω poll τις 3 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της ΑΕΚ:

Θα φτάσει στους ομίλους του Europa League η ΑΕΚ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK