Πολύ βαρύ κατηγορητήριο για Ηρακλή

Σε απολογία ο Ηρακλής για το υβριστικό πανό κατά Σαββίδη.Οι οργανωμένοι είχαν αναρτήσει υβριστικό πανό στα ρώσικα για την μητέρα του Ιβάν Σαββίδη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πολύ βαρύ κατηγορητήριο για Ηρακλή

Στο σκαμνί του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League θα καθίσει το μεσημέρι της Παρασκευής 3/3 (13.00) ο Ηρακλής εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το κατηγορητήριο που εστάλη το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του “γηραιού” είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Οι “κυανόλευκοι” κινδυνεύουν με πρόστιμο τουλάχιστον 15.000 ευρώ για το πανό των οργανωμένων οπαδών τους που βρίσκονταν στο πέταλο της Θύρας 10, με υβριστικό περιεχόμενο για την μητέρα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, γραμμένο στα ρώσικα. Το πρόστιμο μπορεί να φτάσει και τις 30.000 ευρώ αφού ο αγώνας διεκόπη για συστάσεις προκειμένου να κατέβει το πανό.

Επίσης, ο Ηρακλής θα απολογηθεί για άναμμα πυρσών χωρίς ρίψη στον αγωνιστικό χώρο, για το οποίο κινδυνεύει επίσης με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι 20.000 γιατί είναι υπότροπος καθώς επίσης και για ρίψη αντικειμένων τα οποία είναι ικανά να προκαλέσουν σωματική βλάβη, αδίκημα που τιμωρείται με πρόστιμο έως και 30.000 ευρώ.

Ο αθλητικός δικαστής πάντως, εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας και επιβάλλει πρόστιμο μικρότερο από το προβλεπόμενο στον πειθαρχικό κώδικα.

Την ίδια ημέρα θα απολογηθούν επίσης, η Βέροια, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι τους κινδυνεύουν με πρόστιμο.

Επίσης, θα απολογηθεί και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης για την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (η υπόθεση είχε αναβληθεί την προηγούμενη Πέμπτη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK