Πόρτο: Τέλος ο Κονσεϊσάο, υπάρχει πρόταση από Μαρσέιγ

Η Πόρτο ανακοίνωσε όπως αναμενόταν τον τερματισμό της συνεργασίας με τον προπονητή της Σέρτζιο Κονσεϊσάο και πλέον το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο τεχνικό μεταφέρεται στην Γαλλία.

Porto's head coach Sergio Conceicao watches on the bench prior the UEFA Champions League Group H soccer match between Shakhtar Donetsk and FC Porto in Hamburg, Germany, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Ανακοινώθηκε το αναπόφευκτο διαζύγιο του Κονσεϊσάο με την Πόρτο, με τον πρώην πλέον τεχνικό των "Δράκων" να εξετάζει μία πρόταση από την Γαλλία και συγκεκριμένα από την Μαρσέιγ.

Η αποχώρηση του Κονσεϊσάο ήταν αναμενόμενη και το μόνο που απέμενε ήταν το ζήτημα της διευθέτησης της αποζημίωσης του Πορτογάλου και των συνεργατών του.

Ο ίδιος θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την Πόρτο ύστερα από 7 χρόνια κοινής πορεία κατά την διάρκεια της οποία κατακτήθηκαν 3 πρωταθλήματα και συνολικά 11 τίτλοι.

Πλέον ο Κονσεϊσάο στρέφει το βλέμμα του στην Μαρσείγ, η οποία φαίνεται να έχει κινηθεί για εκείνον καταθέτοντας πρόταση, ωστόσο χρειάζεται να αναφερθεί πως υπάρχει ενδιαφέρον και από συλλόγους της Ιταλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK