Πώς ο Μάουρο Ικάρντι έκλεψε τη ζωή του Μάξι Λόπεζ

Θα μπορούσε να μοιάζει με μια μοντέρνα εκδοχή των 'Επικίνδυνων Σχέσεων', όπου αντί για δυο ετεροθαλή αδέλφια σε λανθάνουσα ερωτική σχέση, συναντάμε δυο ποδοσφαιριστές και μια γυναίκα που τους 'ενώνει' με τον πιο έντονα μυθιστορηματικό τρόπο.

Πώς ο Μάουρο Ικάρντι έκλεψε τη ζωή του Μάξι Λόπεζ

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει κατορθώσει να εξελιχθεί σε έναν εκ των πιο αμφιλεγόμενων παικτών της σύγχρονης ιστορίας της Ίντερ, προκαλώντας τους οπαδούς της να διαχωρίσουν τον ποδοσφαιριστή από τον άνθρωπο Ικάρντι, τον showman από τον άντρα που έχει παγιδευτεί σε μια σχέση-κρυπτονίτη με την περιβόητη Γούαντα Νάρα. Τον ποδοσφαιριστή που θυσίασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο βωμό μιας ερωτικής σχέσης, η οποία δείχνει να του ασκεί πιέσεις για να εγκατέλειψε την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Ίντερ.

Η Γουάντα Νάρα έχει επιχειρήσει με πολλούς τρόπους να δημιουργήσει κύματα ενδιαφέροντος στη showbiz, είτε ως ηθοποιός είτε ως μοντέλο, αλλά τα αποτελέσματα είχαν πάντα πενιχρό ενδιαφέρον. Μια κάποια σταδιοδρομία άρχισε να υφίσταται όταν στα 22 της, ύστερα από μια έντονη ερωτική σχέση με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ, έγινε κυρία Λόπεζ, Όταν ο Λόπεζ πήρε μεταγραφή στην Σαμπντόρια, τότε η Γουάντα γνώρισε το ανερχόμενο τότε ταλέντο της ομάδας, (Δεκέμβριος 2013) Μάουρο Ικάρντι.

Σύμφωνα με το Sportbible, πριν χωρίσει με τον Λόπεζ, η Γουάντα Νάρα είχε παράλληλη ερωτική σχέση και με τους δυο αθλητές. Η ίδια ποτέ δεν το παραδέχτηκε, αλλά η συνάντηση Λόπεζ - Ικάρντι όταν πιά ο δεύτερος αγωνιζόταν στην Ίντερ, στο ξακουστό πια 'Γουάντα Ντέρμπι' θα μείνει στην ιστορία για την άρνηση του Λόπεζ να σφίξει το χέρι του πρώην συναθλητή του.

"Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μαζί της, έπαιζα μαζί με τους Ντιέγκο Μιλίτο, Χαβιέρ Ζανέτι, Εστεμπάν Καμπιάσο και Γουόλτερ Σάμιουελ. Όλοι ήξεραν τι συνέβαινε μεταξύ μας, γιατί τους το είχα εκμυστηρευτεί. Ήμουν φίλος του ζευγαριού (Νάρα-Λόπεζ) και όλα έγιναν πολιτισμένα και φυσιολογικά. Εκείνη χώρισε, κρατήσαμε επαφή και ύστερα ξεκίνησε η σχέση μας. Την ερωτεύτηκα, μπορείτε να με κρίνετε ελεύθερα γι`αυτό, αλλά εκείνος (Λόπεζ) ποτέ δεν ήταν φίλος μου, ήμασταν συνάδελφοι, τίποτα παραπάνω", είχε δηλώσει στο Goal.com, ο Ικάρντι.

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP/LUCA BRUNO

Η πραγματικότητα όμως φαίνεται πως είναι αρκετά διαφορετική. Ο πρώην μάνατζερ του Ικάρντι, Άμπιαν Μοράνο έχει περιγράψει με μελανά χρώματα την παρούσα κατάστασή του στην ομάδα της Ίντερ, τονίζοντας πόσο μεγάλη είναι η αλλαγή που έχει επέλθει στον χαρακτήρα του: "Έχει αλλάξει πάρα πολύ από τη στιγμή που η Γουάντα βρέθηκε στη ζωή του. Τον θυμάμαι ως ένα παιδί που ήταν ταπεινό, συγκεντρωμένο στη δουλειά του και ανυπόμονο να πάει μπροστά. Σήμερα έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τη ζωή. Η σχέση του με την Γουάντα τον έχει απομονώσει πλήρως".

Σε αυτό το σήριαλ φαίνεται πως υπάρχουν δυο οπτικές. Αυτή του ταπεινού ανερχόμενου αθλητή που μπλέκει στα δίχτυα μιας γυναίκας-maneater και ο χαρακτήρας του αλλοτριώνεται εντελώς και αυτή ενός ταπεινού αθλητή που καταφέρνει να μπει στη ζωή του ποδοσφαιρικού του ήρωα και να τη ζήσει στο έπακρο: Έγινε συμπαίκτης του, φίλος του, ερωτεύτηκε τη γυναίκα του, έκανε tattoo τα παιδιά του.

Αυτό το θρίλερ φαίνεται πως θα έχει πολλές συνέχειες.

Photo Credits: ΑP/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK