Πώς ο μετρ των μεταγραφών Μόντσι έκανε "πατάτα" με τον Κβαρατσχέλια

Ο Μόντσι που είναι αρτίστας στις μεταγραφές δεν πήρε τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια με ψίχουλα γιατί η θέση ήταν ΟΚ.

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring the opening goal during the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Georgia and Spain at Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi, Georgia, Sunday, March 28, 2021. (AP Photo/Zurab Tsertsvadze)
Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι KHVICHA KVARATSKHELIA

Ο σπουδαίος Μόντσι, ο μετρ των μεταγραφών που λόγω της οξυδέρκειάς του στο να διαλέγει παίκτες έχει χτίσει ομαδάρες κι έβγαλε ποδοσφαιριστές world class. Ωστόσο, και στις καλύτερες οικογένειες γίνονται λάθη και ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε ένα τέτοιο με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ένας από τους εκπροσώπους του Γεωργιανού σούπερ σταρ της Νάπολι μίλησε για την ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Πάμπλο Κέιγιας, είπε: "Συζητούσαμε με την Βαλένθια, την Λεβάντε και την Σεβίλλη: Γύρω στα 6.000.000 ευρώ. Η Σεβίλλη ήταν πιο κοντά, αλλά ο Μόντσι είπε όχι. Τον απέρριψε. Ήταν μία θέση που η Σεβίλλη είχε καλύψει και δεν έβλεπαν τι θα μπορούσε να κάνει ο παίκτης".

Η Νάπολι από την άλλη πίστεψε τον Κβαραντόνα και τον αγόρασε με 10.000.000 ευρώ και πλέον ζητάει πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον πουλήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Το αντίο του Οζίλ μας θύμισε μια διετία τρέλας του Πέρεθ

Ρεάλ: Η shortlist των διαδόχων του Κάρλο Αντσελότι

Παίκτες "κάρφωσαν" στον Έντερσον το νέο κόουτς της Βραζιλίας και το έδωσε δημόσια

News 24/7

24MEDIA NETWORK