Ρεάλ: Το αντίο του Οζίλ μας θύμισε μια διετία τρέλας του Πέρεθ

Η αποχώρηση του Οζίλ από τη δράση μας θύμισε την περίοδο που Πέρεθ άρχισε να χτίζει τους Γκαλάκτικος νούμερο δύο.

Real Madrid's Karim Benzema from France, right celebrates with Mesut Ozil from Germany after scoring against Lyon during a Round of 16, 2nd leg Champions League soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday March 16, 2011. (AP Photo/Paul White)
Ο Οζίλ πανηγυρίζει με τον Μπενζεμά AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Μεσούτ Οζίλ πήρε τη μεγάλη απόφαση και στα 34 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής εάν ο Γερμανός θα παραμείνει στο άθλημα, υπηρετώντας του από κάποιο άλλο πόστο. Σε κάθε περίπτωση ο Οζίλ συγκαταλέγεται εύκολα στους παίκτες "what if", καθώς πέτυχε πολλά, αλλά θα μπορούσα πολλά περισσότερα βάσει ταλέντου.

Νικητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 ο Οζίλ αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που συγκαταλέγονται στη διετία που ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ άρχισε να χτίζει εκ νέου τους Γκαλάκτικος. Μπορεί οι ομάδες που έφτιαξε ο ιστορικός παράγοντας να μην πέτυχαν σε βάθος χρόνου, όμως η δικαίωση ήρθε με τα συνεχόμενα Champions League.

Τι είχε γίνει τότε;

Τη σεζόν 09/10 η Ρεάλ βγαίνει στην αγορά και φέρνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου Ρονάλντο, Κακά, Μπενζεμά, Αλόνσο συν κάποιες ακόμα προσθήκες που κόστισαν στον σύλλογο 258.000.000 ευρώ. Την αμέσως επόμενη χρονιά ο Πέρεθ ορμάει ξανά και αγοράζει Ντι Μαρία, Οζίλ, Κεντίρα δαπανώντας 93.000.000 ευρώ!

Ο Οζίλ ως παίκτης της Ρεάλ κατέκτησε πρωτάθλημα το 11/12, Κύπελλο το 10/11 και το Σούπερ Καπ Ισπανίας το 12/13. Δεν κατάφερε να μπει στο σύνολο με τα Champions League, αλλά συνέχισε να γράφει την ιστορία του αγωνιζόμενος στην Άρσεναλ η οποία τον αγόρασε από την Μαδρίτη το 2013 με 47.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτες "κάρφωσαν" στον Έντερσον το νέο κόουτς της Βραζιλίας και το έδωσε δημόσια

Ο λόγος που ο Μπουφόν σπάστηκε με την Παρί και παράτησε 10.000.000 ευρώ για να φύγει

Ο Ραμπιό έκλεισε το μάτι στην Λίβεροπουλ με δύο κουβένετες

News 24/7

24MEDIA NETWORK