Πώς θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα

Η 27η αγωνιστική της Superleague, αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη (6/4) με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού Πανιώνιου και Πλατανιά ΑΕΚ. Το ντέρμπι της Λεωφόρου ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, που επιδιώκει να εξασφαλίσει το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Πώς μπορεί να γίνει αυτό.

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (5/4) έκανε το χρέος του και με δύο γκολ... καθάρισε στην Κέρκυρα. Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον βλέπουν όλο και πιο κοντά το πρωτάθλημα, με το σύνολο του Λεμονή να έχει απλά μία τελευταία αποστολή στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη νίκη στη Λιβαδειά εναντίον του Λεβαδειακού στις 9 Απριλίου. Η μάχη στις τρεις πρώτες θέσεις διαμορφώνεται ως εξής:

Ολυμπιακός (27 αγ.) 60β.

ΠΑΟΚ (27αγ.) 52β.

Πανιώνιος (26αγ.) 51β.

Όπως φαίνεται, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος ακολουθούν από κοντά τους Πειραιώτες, με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από τους Νεοσμυρνιώτες που αντιμετωπίζουν στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό (6/4).

Σε περίπτωση που κερδίσουν, τότε θα φτάσουν τους 54 βαθμούς και θα πλησιάσουν στους 6 από την κορυφή και θα κρατήσουν τις λιγοστές ελπίδες που έχουν να στεφθούν πρωταθλητές.

Και λέμε λιγοστές, γιατί ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μία απόσταση... ασφαλείας από τους διώκτες του, και θα πρέπει να αυτοκτονήσει στα παιχνίδια με Λεβαδειακό (εκτός), ΠΑΣ Γιάννενα (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός).

Σε περίπτωση που ο Πανιώνιος φέρει ένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη στο παιχνίδι της Λεωφόρου, το πρωτάθλημα θα πρέπει να θεωρείται "τελειωμένο" όσον αφορά τον πρωταθλητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK