Πόσα χρήματα πληρώνουν οι σταρ της Premier League για να κάνουν πρόταση γάμου

Πολλοί ποδοσφαιριστές της Premier League έχουν απευθυνθεί σε ειδικό γραφείο για να οργανώσουν την πρόταση γάμου τους.

Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium, in London, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά AP

Η Ντέιζι Αμόντιο εδώ και 11 χρόνια τρέχει μία επιτυχημένη επιχείρηση με έδρα το Λονδίνο. Η συγκεκριμένη κυρία είναι διοργανώτρια προτάσεων γάμου και έχει στο πελατολόγιό της αρκετούς ποδοσφαιριστές της Premier League οι οποίοι πληρώνουν αδρά για να χαρίσουνε στις καλές τους μία αξέχαστη τελετή.

Σε συνέντευξή της η Αμόντιο στην SUN αποκάλυψε πως οι παίκτες είναι οι πιο εύκολοι πελάτες, καθώς δεν κυνηγούν κάτι τρελό, αλλά κάτι καλά δουλεμένο και ρομαντικό. "Είναι πάντα οι πιο εύκολοι και οργανώνουν τις πιο ευχάριστες προτάσεις. Θέλουν να κάνουν φρέσκα πράγματα και τα καλύτερα των καλύτερων".

Σχετικά με τις πληρωμές η επιχειρηματίας αποκάλυψε: "Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ξοδεύουν πάνω από 20.000 λίρες με έξτρα και την καλύτερο σέρβις. Συνήθως οι τιμές αρχίζουν από 2.000 λίρες έως 5.000 λίρες". Στο άρθρο της SUN παίζουν φωτογραφίες από τις προτάσεις που έχουν κάνει η Νταλότ, Ζαχά και Ράμστεϊλ.

Διαβάστε περισσότερα

Πιθανοί οι αγώνες του Champions League και στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Ποτσετίνο συμφώνησε να μαζέψει το χάος στο Λονδίνο

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόση ώρα χρειάστηκε για να καταλάβει πως ο Όντεγκααρντ είναι παικταράς

News 24/7

24MEDIA NETWORK