Πόσο κοστίζουν οι 4, τι σημαίνει η υπέρβαση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Άρης είναι αυτή που βγαίνει περισσότερο κερδισμένη από την υπόθεση των στημένων κι αυτή η εξέλιξη, υπό μία έννοια, επιφέρει μια δικαιοσύνη, αφού εξαρχής ήταν αυτή που πληγώθηκε περισσότερο. Πόσο όμως χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στα τσέπη οι διοικούντες;

Πόσο κοστίζουν οι 4, τι σημαίνει η υπέρβαση της ΠΑΕ

Για να γίνει κατανοητό, το μέγεθος της υπέρβασης, αρκεί να αναφέρουμε τα ποσά που δίνονται στους τέσσερις παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου (τι ειρωνία!), την ομάδα που έκοψε από τον Άρη την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, το συνολικό ποσό που θα δοθεί για φέτος και μόνον στους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ανέρχεται στις 730.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν όλο αυτό το διάστημα στο οποίο υπήρχαν διαπραγματεύσεις, ο Ακόστα θα λάβει 70.000, ο Γιακούποβιτς 170.000, ο Σανκαρέ 230.000 και ο Ουμπίδεζ 260.000.

Η οικονομική θυσία για μια διοίκηση φιλάθλων είναι πράγματι μεγάλη. Τα πράγματα έρχονται σε μια καλύτερη ισορροπία από την προνοητικότητα που είχαν, μιας και τουλάχιστον οι δύο υψηλόμισθοι είχαν συμπεριληφθεί στα πλάνα του Τσιώλη έγκαιρα, ενώ οι δύο τελευταίες προσθήκες συνεπάγονται κατά κύριο λόγο το άνοιγμα της ΠΑΕ.

Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι πως ο Άρης κλείνει τρύπες που έβγαζαν μάτι. Αφενός με τον Ουμπίδεζ και τον Ακόστα σε δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, γεγονός που θα επιτρέψει στον Καστίγιο να λειτουργήσει ως δεύτερος ή ακόμη και πρώτος επιθετικός. Από την άλλη, ο Σανκαρέ προσδίδει πραγματικές εναλλακτικές για το κέντρο της άμυνας, πλέον δεν φοβάται ο Τσιώλης μήπως χτυπήσει ο Λαζαρίδης ή ο Ντίκο, ενώ ο Γιακούποβιτς θα πάρει θέση βασικού μόλις ενσωματωθεί πλήρως και για όσο ο Σηφάκης αναρρώνει από την εγχείρησή του.

Με λίγα λόγια, ο Άρης έκανε έστω κι αργά, έχοντας παίξει όμως μόλις δύο αγώνες πρωταθλήματος, τις κινήσεις του, και πλέον απομένει… απόσβεση. Αγωνιστική, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και ηθικοοικονομική από τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας.

Εν τέλει, το ρίσκο που πήραν στη διοίκηση δείχνει να αξίζει και με το παραπάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK