Ποσό σκοτεινή μπορεί να γίνει η ιστορία του "όχι" του Τσάμπι Αλόνσο σε Μπάγερν και Λίβερπουλ; Καραδοκεί άλλη ομάδα

Το γεγονός πως ο Τσάμπι Αλόνσο αποφάσισε να μείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν παρά το πρέσινγκ από τις Μπάγερν - Λίβερπουλ έχει γεννήσει μία θεωρία που θέλει τον Βάσκο να καταλήγει σε άλλη ομάδα.

Bayern's head coach Carlo Ancelotti, right, looks to Bayern's player Xabi Alonso prior to the Champions League Group D soccer match between FC Bayern Munich and FK Rostov in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Κάρλο Αντσελότι και Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλο Αντσελότι με την Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2026 έκλεισε και το κεφάλαιο Τσάμπι Αλόνσο για τον Φλορεντίνο Πέρεθ; Ή μήπως πίσω από την απόφαση του Βάσκου προπονητή να παραμείνει στο Λεβερκούζεν κρύβεται κάτι σκοτεινότερο; Οι θεωρίες στο διαδίκτυο, πάντως, δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου ότι το 2025 ο Τσάμπι Αλόνσο το καλοκαίρι του 2025 θα μπορέσει να αποχωρήσει από την Μπάγερ με ευνοικότερους όρους αφού θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα που εύκολα μπορούν να σπάσουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν.

Παράλληλα δημοσιεύματα στην Ισπανία υπογραμμίζουν ότι ο Αντσελότι ναι μεν υπέγραψε έως το '26, αλλά οι όροι της συμφωνίας δεν είναι ξεκάθαροι στον Τύπο. Εικάζεται πως υπάρχει διέξοδος για τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό χωρίς ιδιαίτερη... κούραση το 2025, τότε δηλαδή που ο Τσάμπι Αλόνσο θα έχει την ευκαιρία να φύγει πιο άνετα από τις Ασπιρίνες.

Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μια συνομωσία επί της ουσίας που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες στα social media υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος της Ρεάλ θέλει ο Τσάμπι Αλόνσο να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας κερδίζοντάς το βέβαια από το έργο του στην Γερμανία.

Θυμίζουμε πως ο 42χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική του καριέρα στην Ρεάλ τη σεζόν 18/19 και το 19/20 έγινε προπονητής στην Ρεάλ Σοσιεδάδ Β' προτού συμφωνήσει με την Λεβερκούζεν και κατακτήσει την Bundesliga στην πρώτη του σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK