Πότε έρχεται ο παικταράς Εστεβάο στην Ευρώπη για λογαριασμό της Τσέλσι

Η Τσέλσι έκανε δικό της το κορυφαίο wonderkid Εστεβάο Γουίλιαν. Πότε αναμένεται στην Ευρώπη ο Βραζιλιάνος και γιατί.

Brazil's Estevao, left, battles for the ball against Argentina's Mariano Gerez during their FIFA U-17 World Cup quarterfinal soccer match at Jakarta international Stadium in Jakarta, Indonesia, Friday, Nov. 24, 2023. (AP Photo/Achmad Ibrahim)
Ο Εστεβάο κόντρα στην Αργεντινή AP PHOTO/ACHMAD IBRAHIM

Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο 17χρονος Εστεβάο Γουίλιαν ο οποίος αφήνει την Παλμέιρας και την Βραζιλία για να ζήσει το ευρωπαϊκό όνειρο. Οι Μπλε κινήθηκαν γρηγορότερα από τους υπόλοιπους διεκδικητές του ποδοσφαιριστή και μία πληρωμή 65.000.000 ευρώ μια και έξω τον απέκτησαν.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι ο Εστεβάο δεν μπορεί να πάρει άμεσα τη μεταγραφή με προορισμό του Λονδίνου. Υπάρχει σχετική νομοθεσία που αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί με τον Έντρικ, συμπαίκτη του Εστεβάο στην Παλμέιρας. Ο Βραζιλιάνος φορ ναι μεν έκλεισε στην Ρεάλ πέρυσι αλλά φέτος το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Μαδρίτη όντας ενήλικας. Ο Εστεβάο από την άλλη θα μπει στο ρόστερ των Μπλε τον Ιανουάριο του '25.

News 24/7

24MEDIA NETWORK