Πράνιτς: "Μπορώ να φύγω με 150.000 ευρώ"

Ο Ντανιέλ Πράνιτς αποκάλυψε σε κροατική ιστοσελίδα ότι έχει τη δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό κάνοντας χρήση ειδικής ρήτρας, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί να αποχωρήσει.

Πράνιτς: "Μπορώ να φύγω με 150.000 ευρώ"

Προτού αποχωρήσει από την Ελλάδα, ο Ντανιέλ Πράνιτς είχε δημιουργήσει απορίες αναφορικά με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, αφού σε συνέντευξη του είχε χρησιμοποιήσει τη φράση "εάν θα μείνω".

Λίγες ημέρες αργότερα, από την Αυστρία όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Κροατίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αποκάλυψε την ύπαρξη ειδικού όρου στο συμβόλαιο του, ο οποίος του επιτρέπει να το λύσει έναντι 150.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του στην κροατική ιστοσελίδα jutarnji.hr μίλησε για τη δυνατότητα να αποδεσμευτεί και πρόσθεσε ότι θα λάβει τη σχετική απόφαση μετά το Μουντιάλ.

"Πρακτικά, μετά την πρώτη σεζόν του συμβολαίου μου μπορώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό με μία ρήτρα 150.000 ευρώ. Αλλά θα το σκεφτώ μετά τη Βραζιλία. Όταν γυρίζω το χρόνο πίσω στο προηγούμενο καλοκαίρι, δεν με φανταζόμουν σε αυτή τη διοργάνωση και τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω από το πρώτο λεπτό κόντρα στη Βραζιλία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό θα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου" ανέφερε ο Κροάτης μεσοαμυντικός.

Είναι σαφές ότι ο Ντανιέλ Πράνιτς περνά καλά στον Παναθηναϊκό και δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος. Όμως, είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι πιστεύει ότι μπορεί να επανέλθει σε υψηλότερο επίπεδο από το ελληνικό πρωτάθλημα και κρατά τις επιλογές του ανοιχτές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK