Πρόεδρος κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας και πρωταθλητής έβγαλε τον εαυτό του στη σέντρα

Καμία επαφή η περσινή Νάπολι με την φετινή και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις πήρε πάνω του όλο το βάρος της αποτυχίας.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Νάπολι την περσινή σεζόν στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ιταλίας παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο εντός κι εκτός συνόρων. Ο Σπαλέτι αποχώρησε παρά την επιτυχία κι από εκεί και έπειτα οι Ναπολιτάνοι περιήλθαν σε μια κατάσταση που μπέρδεψε τα πράγματα αντί να τα κάνει καλύτερα ή έστω να κρατηθεί ο πηχής κοντά στα στάνταρ.

Οι Πρωταθλητές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση της Serie A με τον κόσμο να ζητάει τα ρέστα για την αποκαρδιωτική εικόνα.

Βγήκε, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης μπροστά και ανέλαβε όλη την ευθύνη για την εικόνα ζητώντας επί της ουσίας κανείς να μην κατηγορήσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στις σχετικές δηλώσεις είπε: "Δική μου η ευθύνη, δικό μου και το λάθος. Παίκτες και προπονητές δεν είναι υπεύθυνοι για τη φετινή σεζόν. Εγώ. Είμαι εδώ για να απολογηθώ στους φιλάθλους μας για τη σεζόν μας. Θα φτιάξουμε την κατάσταση με την απόκτηση ποδοσφαιριστών των Ιανουάριο".

Οπότε, πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί η Νάπολι στο παζάρι καθώς τα ονόματα που γράφονται πως την ενδιαφέρουν γράφονται στον Τύπο με τη μορφή καταιγίδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK