Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ
Δεκτή έκανε την πρόταση να αποτελέσει τον επόμενο πρόεδρο της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το ερχόμενο καλοκαίρι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ. Ο 23χρονος διάδοχος του βασιλικού θρόνου στη Μεγάλη Βρετανία θα διαδεχθεί τον θείο του, Δούκα του Γιορκ, ο οποίος ολοκληρώνει τη θητεία του τον ερχόμενο Μάιο. Ο γιος του Πρίγκηπα Κάρολου εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία του νεαρού « γαλαζοαίματου» για το ποδόσφαιρο.

« Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αναλάβω το συγκεκριμένο ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μου αγαπώ να παίζω αλλά και να βλέπω. Είναι το εθνικό μας σπορ και προκαλεί εκπληκτικά συναισθήματα σε εκατομμύρια κόσμου », τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ μετά τη συνάντηση του με τα μέλη της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη εξέλιξη εμφανίστηκε και ο προεδρεύων της FA, Γκέοφ Τόμπσον, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τις προοπτικές που αναπτύσσονται μετά την αποδοχή της πρότασης από τον διάδοχο του βασιλικού θρόνου. « Όλοι στην Ομοσπονδία είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός πως ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος μας. Το 2000 ζητήσαμε από τον Δούκα του Γιορκ να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο για πέντε χρόνια. Έκανε εξαιρετική δουλειά και του είμαστε ευγνώμονες. Ο ενθουσιασμός του Πρίγκηπα Γουίλιαμ για το ποδόσφαιρο, τόσο ως παίκτης όσο και ως φίλαθλος, είναι γνωστός και πιστεύουμε πως η προεδρία του θα δώσει μια νέα ώθηση στο άθλημα στη χώρα μας », υπογράμμισε ο Γκέοφ Τόμπσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK